JQuery Help!

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy egy téma telepítése közben frissebb verziójú jQueryt szeretett volna a WordPress. Ez mind rendben is lenne, letöltöttem valami updatert szépen fel is telepítettem, aktiváltam és kész, nem csinált semmit. Jól van, nem estem kétségbe feltúrtam a netet, biztos másnak is volt hasonló gondja, de 40 perc keresgélés után egyszerűen feladom, nem találok megoldást arra hogyan frissítsem ezt jQueryt akármi is legyen ez. Úgyhogy utolsó kétségbeesett rúgkapálásom ez a poszt, remélve hogy itt tud valaki segíteni nekem. Előre is köszönöm :smiley: A Wordpress amit használok az itt fellelhető legfrissebb verzió.

Linket az oldaladhoz tudsz adni?



Amúgy jquery.com és download, majd a ftp-n feltöltöd csak ne feledd átnevezni a régi verziójú fájl nevére, hogy felülírd.

blockUI requires jQuery v1.2.3 or later! You are using v1.11.0



Ezt a hiba üzenetet kapom mikor megpróbálom betölteni a sablont. Amit mondasz odáig eljutottam, hogy felmentem a honlapjukra van ott a letöltések alatt egy valag file. jquery-verziószám.js meg van ugyanez .min.js változatban is. Nah most én amit ott látok legfrissebb az szintén v1.11!

Az odáig rendben van hogy letöltöm és utána? Ez az alap jquery.js file akar lenni? Tehát a nevéből kitörlöm a verzió számot és azzal felülírom a /wp-includes/js/jquery/jquery.js file-t?

A sablonodban keresd meg a jquery*****.js nevű fájlt. Olyat töltsd le, aminek csak számban tér a neve és nagyobb legyen.

Nagyon szépen köszönöm, megoldódott a problémám :slight_smile:

Leírnád hogyan sikerült? Hogy más is tanulhasson belőle? :slight_smile: