Adott egy friss telepítésű WordPress blog. Most zajlik olyan dolgok finomhangolása, amit locahoston nem tudtam megoldani.
A látogatónak lehetősége van regisztrálni az oldalon. Ezen regisztrációt az adminisztrátornak (nekem) jóvá kell hagyni. A gondom az, hogy jóváhagyás után az e-mail értesítő szövege túlságosan puritán, nem olyan tartalmú, amilyet én szeretnék. Ha még esetleg formázni is tudnám (belerakni mondjuk egyedi logót), az maga volna a tökély!
Ezt mindenképpen szeretném módosítani az alábbiak szerint:
Tisztelt _felhasználónév_!
Regisztrációját elfogadtuk a _blog neve_ oldalhoz.
Az alábbi adatokkal tud bejelentkezni:
Felhasználónév: _felhasználó név_
Jelszó: regisztrációkor megadott jelszó
Üdvözlettel:
_blog neve_ csapata!
http://blog_eleresi_utvonala/
Utánaolvastam angol nyelvű oldalakon, és elvileg megtaláltam, amit keresek a wp-activate.php fájlban. De nem vagyok benne biztos, hogy azt szabad-e módosítanom, illetve egy esetleges WP verzió frissítés után ez a fájl módosul-e. Illetve az ott található szöveg angolul van, holott én Magyar nyelvű WordPress-t használok. Továbbá egy egyedi sablon van üzemben, ha ez számít.
Nagyon jó lenne, de egy gondom van vele. Kiküldi egyszer a “gyári” értesítő e-mailt is (amiben benne van a jelszó, és a felhasználónév), illetve a beállításokban megadott egyedi üzenetet is.
Létrehoztam a plugint, feltöltöttem, bekapcsoltam. Leteszteltem egy próbafiók regisztrációval, de sajnos a felhasználónév/jelszó e-mailt továbbra is kiküldi a rendszer.
Ha még mindig nem OK, akkor rá kell keresni a “wp_new_user_notification” és a “pluggable.php” szövegre az összes plugin kódjában (lehet, hogy 2 plugin ütközik), vagy legvégső esetben kikapcsolni minden plugin-t és csak a “Gyári felhasználónév/jelszó értesítő kikapcsolása” plugin-t meghagyni és kipróbálni úgy, majd egyesével bekapcsolni a plugin-okat és kideríteni hogy melyiknél romlik el.