Jogosultság szabályzás Multisite alatt

Sziasztok!

Megpróbálom érthetően vázolni a problémám, hátha van valakinek ilyen irányú tapasztalata:

Van egy elkészítendő oldalam. a megrendelő egy hírportált szeretne, több elkülönülő aloldara osztva. Viszont fontos lenne, hogy egy ember ha valamelyik aloldalon beregisztrál, a későbbiekben a többi aloldalon is be tudjon jelentkezni ugyanazokkal az adatokkal. Erre van is jó megoldás, a megrendelő ezt nézte ki a felhasználók kezelésére:

http://codecanyon.net/item/userpro-user-profiles-with-social-login/5958681?WT.oss_phrase&WT.oss_rank=13&WT.z_author=DeluxeThemes&WT.trending=trending&WT.ac=search_list



Viszont lenne néhány olyan regisztrált felhasználó, aki nemcsak a regisztrált tartalmakhoz férne hozzá, hanem bejegyzést is írhatna bizonyos aloldalon. Ennél a pluginnál nem tudom hogy mik a testreszabási lehetőségek (még nem vásároltam meg), de nem tudom hogy van-e olyan megoldása hogy az admin jog beállítása csak valamelyik multisite-ra legyen érvényes.

Tehát összefoglalva a kérdés: Hogy tudok úgy beüzemelni egy regisztrációs rendszert hogy az mindegyik aloldalon működjön, de azt szabályozhassam ugyanennél a felhasználónál hogy csak egyes alodalnak/aloldalaknak bejegyzés szerkesztő részéhez férhessen hozzá? Ez a bővítmény tudja ezt, vagy van erre már egyéb működő megoldás?

Próbáltam ráguglizni, nem találtam erre vonatkozóan egyértelmű válaszokat sajnos.

https://wordpress.org/plugins/user-role-editor/



http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities