Jogosultság és tartalom kezelés kategóriákkal

Sziasztok!



Segítsetek nekem rendet tenni a fejembe! :slight_smile:



Kialakítottam egy oldalt ahol kategóriák segítségével döntöm el, melyik bejegyzés hol jelenjen meg. A Kategóriákból alakítottam ki a menürendszert is! A problémám az, hogy szeretném a felhasználókat csoportokba rendezni jogosultség szerint, mégpedig úgy, hogy a csoportok nem egyenrangú csoportok, hanem a magasabb joggal rendelkező láthassa az alacsonyabb joggal rendelkező csoport postjait is. Illetve a nem regisztrált, nem bejelentkezett látogató is lásson néhány kategóriát és posztokat.



Fel is telepítettem a User Access Manager plugint amivel csoportokat tudok létrehozni akikhez rendelhetek különböző egyéb jogosultságokat pl. editor, author, stb. Illetve Kategóriákhoz adhatok hozzá csoportokat is.



Ezzel egy gondom van; hogyan tudom megoldani, hogy ha egy kategóriához hozzárendelek több csoportot de olyan tartalmat akarok létrehozni, hogy csak pl 1-2 csoport lássa az adott bejegyzést?



PL. Van 3 csoportom:



Koordinátor, Partner, Tag



Adott a kategóriám pl. Dokumentumok, amelyikhez mind a három csoportot hozzáadtam. Ekkor akarok egy olyan bejegyzést ide felhelyezni amit csak a Koordinátor és Partner látja de a Tag nem!







Egyáltalán jó irányba haladok ezzel az elképzeléssel, megoldással?



Várom ötleteiteket! Köszönöm!