Jobb klikk tiltása?

Sziasztok!Lehetséges olyat építeni az oldalba, hogy jobb klikkelést nem engedélyezi? Mivel a konkurens cégek szeretik a weboldalunkról lemásolni illetve a képeket felhasználni, amit magunk szerkesztettünk.Valami megoldást szeretnék rá.

Több megoldás is van. Amit én ajánlok: A kép közepére egy áttetsző, de még kivehető vízjel elhelyezését ajánlom. Amennyiben ez is megjelenik az Ő oldalukon, akkor jogi lépéseket.A képeket és szöveget nem lehet teljes körűen védeni, így a jobb klikk letiltása csak a nagyon amatőr 'tolvajokat' fogja megállítani.

Hát csak ezt tudom tenni:) Köszönöm segítségedet

Csak a képeket másolják vagy a tartalmat is?

A tartalomra van egy jó kis megoldásom.Próbáld ki a szobafestes.biz oldalon,hogy kimásolsz bárhonnan egy szöveget és beilleszted valahova.

A másolt szövegben meg fog jelenni egy link.Persze ezt is el lehet távolítani,de aki csak lopja a tartalmat arra is lusta lesz,hogy megnézze mit illeszt be.Néhány plugin a kép védelemére,de ez sem 100%-os:

http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=protect+image+copy&sort=És igen plusz a vízjel ahogyan syska is írta.

egyértelműen vízjel!!!

vízjelet bele :slight_smile: meg esetleg HTML megjegyzéseket hogy

Javascripttel vírusos kódot meghívni. :slight_smile: A te oldalad aljába elhelyezel egy 'kikapcsoló' kódot, amitől így végül nem történik meg a vírusos script lefuttatása. Ő lemásolja a tartalmat, a vírusos script meghívásával, de nála nem lesz meg a 'kikapcsoló'. Google szépen bünteti, tiltja. :stuck_out_tongue:

(Fantáziáltam na…) :smiley: