Jó napod van?

Nekem nagyon! :slight_smile: Ugyan nem egy kimondott blogot szeretnék megmutatni nektek, hanem egy WordPress alapú site-ot. Pár napja lettem kész az első verzióval, de persze mint minden site…ez sem lesz sosem kész, mindig bütykölök rajta valamit.Az alap koncepció az volt, hogy legyen egy olyan site, ami átveszi a vezető médiáktól a híreket és azokat különböző tematika szerint publikálja (később bővebb tematikus hírkereső is lesz, azonban még nincs elég adat hozzá).A híreket egy szerveroldali alkalmazás tölti, rendszerezi és publikálja az oldalon, előre beállított RSS csatornákból.Igyekeztem megtartani a WordPress nagyszerű tulajdonságait, azt hiszem ez sikerült.Az oldal: http://jonapomvan.hu/

Nemisrossz.

Két észrevételem lenne:

1 - a yahoo style ttf fejlécet valami kevésbé ismert fontra cserélném. :o

2 - hát nem lenne nagyszerű, ha képregényes hírek is lennének benne? :wink:

  1. yahoo style ? hm? a Jónapomvan feliratra gondolsz? Nem szándékos volt, ha hasonló. megnézem.
  2. Nem megoldható szerintem így elsőre :slight_smile: de gondolkodom a dolgon!

A szlogenben lemaradt egy ‘d’ betű a ‘kezdd’ szóból. :wink:

Húú köszi srácok :slight_smile: Nagyon sokan nézték át az oldalt… nem eléggé… :stuck_out_tongue:

Még kettő:


  1. A kerek RSS gomb bal alsó része nem olvad bele eléggé a szürke sávba.
  2. Nem lehetne rovatonként külön feed? :slight_smile:    (Nekem az előző betűtípusok jobban tetszettek, még ha jahús is volt kicsit…)

Logo, így marad. Nekem tetszik :slight_smile: Nem szándékosan lett jahús… Feed, jó ötlet, megcsinálom!

http://jonapomvan.hu/rss-csatornak/ meg is csináltam

De nem. (404)

Nem az! :slight_smile:érdekes… ie alatt rossz. :slight_smile: na megnézem :SMár jó is… érdekes bug, kitöröltem, majd újra létrehoztam egy lapot és jó lett.

Kicsit bugos az RSS rész, bütykölöm kicsit :slight_smile:

Már épp screenshotolni akartam a 404-ről szóló bizonyítékot, amikor megérkezett. :slight_smile: Zsír!

Még esetleg egy olyan rész lehetne, ahol felsorolod, az egyes rovatok honnan szedik a cikkeket. Én például most úgy próbáltam képet kapni erről, hogy végigklikkeltem a híreket. Nem tudom, széles körben mennyire hasznos ez. :slight_smile:

Igen, gondoltam én is erre még az elején, tudja is a rendszer. Ki fogom írni majd egy-egy kategória aljára.

Nekem tetszik, és jó példa arra, mennyire sokoldalú a wp. Viszont nem éppen valid, többek között azonos id-k ismétlődnek pl. feat .

“Tiszta kód, rendes ház” ez jó…

köszi, átnézem amiket említettél.

Átnéztem, ill. részletesebben is át fogom nézni később. Viszont a nyitólapon a hibákat 100%-ban az etargetes reklám okozza, amivel most még nem tudok mit kezdeni, de kitalálok valamit. Köszi, hogy szóltál!

nekem is tetszik az oldal. Feedwordpressben hogyan állítottad be, hogy nem csak a főoldalon vannak feed-ek hanem oldalakon is? Van valami kód amit be kell szúrni amikor újat oldalt hozok létre, mint mondjuk a nextgennél [imagebrowser=id] vagy más ilyen pluginoknál. Én nem találtam, ilyet hogyan kell?

A feedwordpress-t nem ismerem. A különböző aloldalak pedig csak sima page-k, ahol beállítottam, hogy melyik kategóriát jelenítsék meg. ez nem plugin, alapból is tudja a wp. Max annyiban módosítottam a megjelenítést, hogy írtam rá egy max-ot, csak 200 karakter jelenik meg egy oldalon/cikk, így kicsit egységesebbnek néz ki. Éppen egy olyat kiegészítést írok, hogy a cikkekhez megjelít képeket is. Persze az adott témához illőt. Olyan elven fog működni mint az ajánlott tartalom rész. Kicsit macerás, sok kép kell hozzá :smiley:

uh akkor bocs akkor félrenéztem azt hittem ez egy feedwordpress plugin mert az is hasonlókat tud. Amúgy a feedwordpress behívja a a képeket is ha van írva az adott cíkkhez ami az rss-ről van. (asszem) Talán ez segít ha megnézed, mégis hogyan. Amúgy begmaradnak a bejegyzések amiket ír ugye az autoblog vagy törlődnek, egy idő után?

Megmarad minden bejegyzés. Kb. 20.000 van eddig a blogban.