Jó jelszó ellenére sem tudok bejelentkezni

Sziasztok!
Egy olyan weboldallal van dolgom, aminek a wordpress verzióját és php verzióját régóta nem frissítették. 2022 végéig nem is volt gond a belépéssel azóta viszont a jó jelszó beírásával sem tudok belépni. Van másoknak is szerekesztő fiókja, ők sem tudnak belépni.

(1) Ha a helyes jelszóval lépnénk be, akkor kicsit gondolkozik a wordpress, és visszadob a bejelentkező felületre, úgy hogy a felhasználónév és jelszó mezők üresen vannak, mintha nem írtunk volna be semmit, és mindezt bármiféle hibaüzenet nélkül teszi. Ha direkt rossz jelszót írunk be, akkor már hozza a hibaüzenetet, hogy nem megfelelő a jelszó.
(2) Ezután FTP kapcsolattal betöltöttem a weboldalt (ez volt az első alkalom a gépemről), és távoli kapcsolatot létesítettem az egyetemen lévő szerverrel (úgyszint első alkalom a gépemről), mást nem is csináltam, megpróbáltam újra belépni a wordpressbe és beengedett.
(3) Ezután viszont pár nappal megint nem tudtam belépni a wordpressbe, ugyanazzal a problémával, mint az (1)-es pontban, és ez pár nap alatt sem javult meg magától és a (2)-es “megoldás” nem működött most.

Milyen megoldást tanácsoltok erre, hogy legalább be tudjak lépni?

Ki a tárhelyszolgáltató? Meg kéne kérdezni, van-e náluk valami saját védelmi megoldásuk.
Va valami biztonsági bővítmény? Ha igen, akkor FTP-n keresztül ki kellene kapcsolni (átnevezni a wp-content/plugins/pluginneveatnevezni) és úgy megpróbálni.
Illetve admin userrel kellene próbálkozni elsősorban, nem szerkesztővel.