Jetpack mobil oldal bug (nyelvi)

Sziasztok!Csinálok egy oldalt és a jetpackben található mobil nézetet szeretném használni. Két hibára, bugra lettem figyelmes.Az egyik: amikor megnyitom az oldalt mobilon, akkor alul ez jelenik meg: View full site, de ha átváltok rá, akkor a teljes oldalon már ez jelenik meg: Mobil oldal megtekintése. Szóval a fordítással gond van.A másik: poéylang-gal tökéletesen lehet kétnyelvűsíteni az oldalt (ugyanarról van szó, mint a fenti hibánál), de ha a mobilról nyitják meg, akkor a jetpack csak a főoldalt jeleníti meg angolul, a menü magyar lesz és a többi oldal is magyar marad.Ezekre tudtok valamilyen megoldást?Köszönöm!

Üdvözöllek.A Jetpack fordítás közösségi alapokon megy. Ez a wordpress.com egyik al-projektje.

Szabadidőnkben fordítjuk a wordpress alaprendszert és a wordpress.com és al-projektjeit is.Amennyiben lefordítatlan szóval találkoztál, itt tudod le fordítani:

http://translate.wordpress.com/projects/jetpack/2.2/hu/defaultSegítség a fordításhoz:

http://blog.wphu.org/2013/02/09/wordpress-com-forditas/

Megnéztem, de sajnos ezt nem találtam. Ez a front-end-en található, azt is lehet fordítani? A keresés funkcióval (View Full Site, valamint ez is: Proudly powered by WordPress) próbálkoztam, de semmi. Szívesen segítenék fordítani egyébként.

Elméletileg benne kellene, hogy legyen. Ha nincs benne, akkor a következő verzióba beleteszik.

Örömmel vennénk a segítséged a fordításban.

Ha még nincs wordpress.com regisztrációd, regisztrálj s beléphetsz a fordító felületre.

http://hu.wordpress.com/signup