Kedves Mindenki!
A jetpack nem kapcsolódik a wp oldalamon. Mivel az okos tanácsokat követtem, amik más oldalakon voltak, ezért újra kellett az egész wp-t telepítenem.
Kicseréltem az a filet amit javasolnak, aztán mivel nem működött, ezért a Core Controllt is letöltöttem, na akkor az égésznek annyi lett. És természetesen az új telepítés után sem kapcsolódik, és persze próbáltam hogy a gépre töltöm, és feltöltöm, de azt meg nem engedte.
Van e erre a kapcsolódási hibára valami megoldás?
Esetleg nem lehet ezt a Jetpack szerzőjének a tudtára adni valahogy, mert szerintem nem normális, hogy nem tud kapcsolódni.
Esetleg van más hasonló helyette?
Köszönöm!
Sok minden van helyette, elég rákeresni a wordpress.org/plugins oldalon, vagy a Google-on.
Azért a Jetpack - jellemzően - szokott kapcsolódni, és teszi a dolgát, ritkábban előfordul, hogy valamelyik más bővítménnyel ütközik.
Elnézést a butának tűnő kérdésért: van regisztrált felhasználói neved, jelszavad a wordpress.com oldalhoz? Azt jól adtad meg a beállításoknál?
Be van állítva az a JetPack bővítmény, amit szeretnél használni?
Akkor sem működik, ha az alapsablonnal és bővítmények bekapcsolása nélkül próbálod?
Mit ír ki, mi a hibaüzenet?
Kedves Győző!
Van regisztrációm a wp.comhoz, mert amikor az oldalt elindítottam kb 3 hónapja akkor még minden működött, és ellenőriztem, be is tudok lépni külön.
Az egyik aloldalon semmilyen bővítmény nincs bekapcsolva és ott kipróbáltam a Jetpackot, de ott sem tud kapcsolódni. Azért az aloldalon próbálkoztam, mert ha az elszáll, az még nem akkora baj.
Az üzenet amit kiír mindenhova:
Jetpack nem tud kapcsolódni a WordPress.com-hoz: register_http_request_failed. Ez gyakran azt jelenti, hogy a kiszolgálódon valami rosszul van beállítva.
Operation timed out after 120000 milliseconds with 0 bytes received
A beállításnál arra gondolsz, hogy a bővítmény tulajdonságai? Mert azt nem engedi, amíg nem kapcsolódik.
Köszönettel: CSilla
Töröld le a Jetpack-et, töltsd le a legfrissebbet, tedd fel FTP-n, és próbáld ismét a kapcsolódást.
Letöröltem, és feltettük FTP-n de változatlan.
Ráadásul amikor a hiba jelentkezett először nem volt rajta semmilyen új plugin.
Nekem több oldal üzemel egy szerveren. Ezek mindegyikén működik a JetPack, egyet kivéve. Ott kapcsolódásnál ezt írja:
A webhelyünknek nyilvánosan elérhetőnek kell lennie, a Jetpack használatához: site_inaccessible
Hiba részletei: The Jetpack server was unable to communicate with your site [HTTP 403]. Ask your web host if they allow connections from WordPress.com. If you need further assistance, contact Jetpack Support: http://jetpack.me/support/
Mi lehet a hiba?
Megoldódott, ahogy utána olvastam. A hibát az xmlprc file letiltása okozta. Szerencsére nem a tárhelyem üzemeltetője tiltotta le, hanem a megfelelő helyen én, az ő felszólításukra, így ideiglenesen engedélyezni tudtam.