Sziasztok…
Nekem egy olyan plugin vagy megoldás kéne,hogy csak egy felhasználó név és jelszó megadása után lehessen olvasni a blogomat… Olyat mint a wordpress.com -on a beállítások között található “I would like my blog to be private, visible only to users I choose” adatvédelmi beállítás. 
Kérlek segítseket.
üdv. 
Hali!
Role Scoper
vagy
Private! WordPress Access Control Manager
Meg van még ott egy pár hasonló. Valamelyik biztos jó lesz.
Köszi szépen
Kipróbálom!
'miron' wrote on '2010-12-07:
Sziasztok..
Nekem egy olyan plugin vagy megoldás kéne,hogy csak egy felhasználó név és jelszó megadása után lehessen olvasni a blogomat.. Olyat mint a wordpress.com -on a beállítások között található "I would like my blog to be private, visible only to users I choose" adatvédelmi beállítás. :)
Kérlek segítseket.
üdv. :)
Udv.De ha ezek nem jonnek be akkor a trips and trick(google val megtalalod) wordpress kiegeszito weboldalon az emember t tudom ajanlani.tul nagy valasztek nincsen,s valamit fizetni is kell a pluginert.
de monjuk ha nem talalsz normalisat de az emember tetszik,akkor dobj egy mailt az info@makeyourfuture.info ra es arra visszakuldom
En mar megvettem,s akarmennyi oldalon hasznalhatom,tehat nem torik bele a "bicskam":)ha veletlenul tovabb adom.
Nagyon jo kis plugin,ugyfel kezelestol kezdve nagyon sok mindent tud.jahm es egyszeru kezelni is:)ami nem hatrany.
udv sxpiv
ne vicceljetek már.
egy változót kell berakni az header-be, hogy onnantól lefelé a tartalmat csak akkor mutassa meg, ha be van lépve a user. ennyi!
[off]no csináljunk ilyet mindenki: írok egy plugint -a semmire- majd jól beadom linknek… pld c-be megírom a cannot modify-ra a fixet
amúgy bash + php komboval sztem siman meg lehetne csinalni… na yo… vizsgaidőszakba lehet h megcsinalom és árulom majd 1$ért LOL
[/off]