Jelszóval védett wordpress.

Sziasztok…

Nekem egy olyan plugin vagy megoldás kéne,hogy csak egy felhasználó név és jelszó megadása után lehessen olvasni a blogomat… Olyat mint a wordpress.com -on a beállítások között található “I would like my blog to be private, visible only to users I choose” adatvédelmi beállítás. :slight_smile:

Kérlek segítseket.

üdv. :slight_smile:

Hali!

Role Scoper

vagy

Private! WordPress Access Control Manager

Meg van még ott egy pár hasonló. Valamelyik biztos jó lesz.

Köszi szépen :slight_smile: Kipróbálom!

'miron' wrote on '2010-12-07:

Sziasztok..

Nekem egy olyan plugin vagy megoldás kéne,hogy csak egy felhasználó név és jelszó megadása után lehessen olvasni a blogomat.. Olyat mint a wordpress.com -on a beállítások között található "I would like my blog to be private, visible only to users I choose" adatvédelmi beállítás. :)

Kérlek segítseket.

üdv. :)

Udv.De ha ezek nem jonnek be akkor a trips and trick(google val megtalalod) wordpress kiegeszito weboldalon az emember t tudom ajanlani.tul nagy valasztek nincsen,s valamit fizetni is kell a pluginert.

de monjuk ha nem talalsz normalisat de az emember tetszik,akkor dobj egy mailt az info@makeyourfuture.info ra es arra visszakuldom

En mar megvettem,s akarmennyi oldalon hasznalhatom,tehat nem torik bele a "bicskam":)ha veletlenul tovabb adom.

Nagyon jo kis plugin,ugyfel kezelestol kezdve nagyon sok mindent tud.jahm es egyszeru kezelni is:)ami nem hatrany.

udv sxpiv

ne vicceljetek már.

egy változót kell berakni az header-be, hogy onnantól lefelé a tartalmat csak akkor mutassa meg, ha be van lépve a user. ennyi!

[off]no csináljunk ilyet mindenki: írok egy plugint -a semmire- majd jól beadom linknek… pld c-be megírom a cannot modify-ra a fixet :smiley: amúgy bash + php komboval sztem siman meg lehetne csinalni… na yo… vizsgaidőszakba lehet h megcsinalom és árulom majd 1$ért LOL

[/off]