Olvasgattam, olvasgattam de egy ekkora fórumot átolvasni szerintem lehetetlen. Ezért, ha valahol van a kérdésemre válasz előre elnézést kérek.
Szóval abban kérek segítséget, hogy a jelszóval védett oldalak szövegét szeretném átírni. Ráadásul, egy weblapon belül minden oldal védett, és mindnek más és más szövegnek kellene lenni. Hogy érthető legyen, az alap szöveg a következő: Ez a bejegyzés jelszóval védett. Megtekintéséhez meg kell adni a jelszót:
Jelszó: és itt jön a szövegdoboz, amibe be lehet írni a jelszót.
Nos a kék szöveget szeretném megváltoztatni.
Előre is köszönöm a segítséget.
A kék színnel jelzett szöveg a wp magyar nyelvi fájljból származik. A hu_HU.po fájlban kell a poEdit-tel a megfelelő részt megkeresni, kívánalmadnak megfelelően átírni, majd a mentést követően létrejött hu_HU.mo fájlt a /wp-content/languages könyvtárba másolni, felülírva a jelenlegi fájlt.
Köszönöm a segítséget tökéletesen sikerült, de lenne még valami. Amit átírtam, az minden védett oldalnál ugyan az. Azt hogy oldhatnám meg, hogy a jelszóval védett oldalaknál a jelszó beírási oldal más-más szövegű legyen?
Tulajdonképpen csak egy oldalnak kellene másnak lenni, az összes többi egyforma.
Van erre lehetőség?
Kettő megoldás van. Az egyik hogy létrehozol egy oldal sablont és ott a loopon belüli divnek adsz egy másik osztályt és aszerint csinálod meg CSS-t.
A második megoldás pedig, hogy kihasználod a the_ID(); funkciót, amelyet szintén a loopon belülre teszed, hogy meg tudj különbözetni mégegy id-t. Ãgy kapsz majd egy ilyesfajta divet mondjuk, hogy
A második megoldást jobbnak tartom személy szerint, mert a későbbiekben, ha kel akkor még hasznát tudod venni a dolognak.
Atya úr Isten…
Azért köszönöm. Amúgy a szavakat többnyire értem, csak így együtt - reménytelen számomra.
Kedves Efrud Meg tudnád csinálni nekem a divet a csiv-en keresztül a loopon belül? 
Persze megfizetném az idődet.
Talán így érthetőbb: www.tintacenter.hu/1 1.jelszó:első 2.jelszó:2
A szövegek még finomítandók, a domain ideiglenes.
Sajnos Efrud útmutatása számomra teljesen kínai, mert nem tudom hogyan kell új oldal sablont létrehozni, a többiről nem is beszélve. Ezért megpróbálok ugyan ide felrakni még egy Wordpresst, és arra át, és visszalinkelve próbálom megoldani ezt a kérdést.
De lenne még egy probléma, amihez segítséget kérnék: Az oldalon zenehallgatási lehetőség van. Ezt a YouTube-ról beágyazott klippel oldom meg. Azonban, ha egy másik oldalra lép a látogató leáll a zene. Minden oldalletöltésnél újra kell indítani. Van-e valami megoldás arra, hogy amíg a weblapon vagyunk, oldalakon átívelve végig szóljon a zene.
Előre is köszönöm a segítséget.