Jelszóval védett oldal

Sziasztok,a gondom a következő:ha levédek egy oldalt jelszóval, akkor ha valaki leül a számítógépe elé, és bepötyögi a jelszót akkor ha annál a gépnél bárki más megnézi egy más alkalommal azt a védett oldalt akkor már nem kéri újra a jelszót…Én azt szeretném, ha minden egyes alkalommal, amikor valaki (akár ismeri a jelszót akár nem) meg akarja nyitni az adott oldalt, akkor mindig be kelljen pötyögni a jelszót… tehát ne IP cim alapján müködjön…Ezt meg tudom oldani?

Mi lenne ha úgy oldanád meg, hogy csak az regisztrálhat akit te szeretnél és csak belépett, reggelt láthatja? Esetleg valami plugin védelem?

Pl. User access manager

Azért nem, mert magát a honlapot a rajta lévő bejegyzéseket mindenki láthatja. Csak a honlaphoz tartozik egy fórum is, és azt szeretném ha azt csak az láthatná aki regisztrált tag a fórumra. a simple press nekem tökéletes lenne, csak azt szeretném ilyen módon megoldani, hogy aki a fórum ikonra kattint, hiába regisztrált tag, akkor is csak jelszóval lehessen magára a fórum felületre is belépni…

irtam már az angol simple press forumra is, ők ajánlották ezt a jelszóval levédést…de köszönöm a javaslatot :slight_smile:

rájöttem, hogy butaságot akarok csinálni… :lol:

mert ha avendégek nem láthatják a fórum-oldalt, nem is tudnak berigzni… ááááááááááá…bocsi, bocsi…majd a felhasználói jogokkal kell operálnom valahogy…

A regisztráció attól még megy, ha a fórum a WP-vel össze van kapcsolva.