Jelszó

Sziasztok!Azt a helyzet állt elő, hogy mikor telepítettem a wp-t, akkor telepítés közben adtam meg a jelszavam, amivel persze szépen sikerült mindent telepíteni, és próbálgattam is, hogy mi merre van… Aztán kijelentkeztem. Na azóta nem tudok visszalépni. :frowning: (nem, nem rontottam el a jelszavam! :slight_smile: ) Ha meg új jelszót szeretnék kérni, akkor a wp useremhez nem kapok mailt, pedig a wp_users táblában jól van a mailcím, a mailemhez meg a szerverre való belépő useremet akarja társítani…

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan, vagyis milyen kódolással tárolja a wp a jelszavakat? Az már tuti, hogy nem md5. Mert megpróbáltam a szerveren a wp_users táblában átoperálni a jelszót, ami sikerült is, de ettől még nem tudok belépni… irritated.gifVan tippetek, hogy mi a manó van?

Köszi!

http://codex.wordpress.org/Resetting_Your_Password

Köszönöm Manó, ez egy nagyon hasznos oldal! :slight_smile: Sikerült megoldani a dolgot, csak érdekességképp még elmesélem, hogy most így utólag még megnéztem, hogy milyen karaktersorozat van eltárolva a szerveren a jelszó mezőben, és hát az a kód, meg a jelszavam md5-tel kódolt verziója hírből sem ismerik egymást… :slight_smile: Tele van nagy betűkkel meg néhány $ karakter is befigyel… Csak fura számomra, hogy ez hogyan lehet?

De köszönöm a segítséget! :slight_smile: