Sziasztok!
Tudom, hogy nem biztonságos, de a következő(k)re lenne szükségem.
Szeretném, ha a rendszer nem kódolva tárolná a felhasználók jelszavait.
A regisztráló felhasználó adatait kapjam meg én is emailben a jelszóval együtt. Itt főleg a felhasználónévre és a jelszóra lenne szükségem.
Az elfelejtett jelszó esetére két megoldás érdekelne, amelyik az egyszerűbb.
Ha a felhasználó elfelejti a jelszavát, akkor a régi jelszavát küldje ki, ebben az esetben jelszó módosításra ne legyen lehetőség.
Ha meghagynám a jelszóváltoztatás lehetőségét, akkor a megváltoztatott jelszóról kéne nekem egy email.
Szerk.: Igazából az se lenne baj, ha a rendszer kódolva tárolja a jelszavakat, sőt, biztonsági szempontból ez lenne a normális, de regisztrációkor és jelszóváltoztatáskor a jelszót mindenképp meg kéne kapnom nekem is, hogy a másik rendszerbe is beállíthassam.
Ezek megoldhatóak? Mennyire bonyolult a kivitelezése?
Ui.: Rossz az, aki rosszra gondol...
Egyszerűen arról van szó, hogy nincs fél millánk egy API létrehozására és integrálására, ill. ez a befektetés csak sok év múlva térülne meg, ha működne.
Ha rászánnánk ezt a pénzt, csak sok-sok év múlva térülne meg, mivel csak nagyon alacsony árréssel tudjuk a szolgáltatást kínálni.
Emiatt jött az az ötlet, hogy a másik rendszerbe manuálisan vinnénk fel az adatokat a wp oldalon megadott adatok alapján...