Jelszó tárolás, értesítések

Sziasztok!

Tudom, hogy nem biztonságos, de a következő(k)re lenne szükségem.

Szeretném, ha a rendszer nem kódolva tárolná a felhasználók jelszavait.

A regisztráló felhasználó adatait kapjam meg én is emailben a jelszóval együtt. Itt főleg a felhasználónévre és a jelszóra lenne szükségem.

Az elfelejtett jelszó esetére két megoldás érdekelne, amelyik az egyszerűbb.

Ha a felhasználó elfelejti a jelszavát, akkor a régi jelszavát küldje ki, ebben az esetben jelszó módosításra ne legyen lehetőség.

Ha meghagynám a jelszóváltoztatás lehetőségét, akkor a megváltoztatott jelszóról kéne nekem egy email.

Szerk.: Igazából az se lenne baj, ha a rendszer kódolva tárolja a jelszavakat, sőt, biztonsági szempontból ez lenne a normális, de regisztrációkor és jelszóváltoztatáskor a jelszót mindenképp meg kéne kapnom nekem is, hogy a másik rendszerbe is beállíthassam.

Ezek megoldhatóak? Mennyire bonyolult a kivitelezése?

Ui.: Rossz az, aki rosszra gondol...

Egyszerűen arról van szó, hogy nincs fél millánk egy API létrehozására és integrálására, ill. ez a befektetés csak sok év múlva térülne meg, ha működne.

Ha rászánnánk ezt a pénzt, csak sok-sok év múlva térülne meg, mivel csak nagyon alacsony árréssel tudjuk a szolgáltatást kínálni.

Emiatt jött az az ötlet, hogy a másik rendszerbe manuálisan vinnénk fel az adatokat a wp oldalon megadott adatok alapján...

Kezd megoldódni a helyzet.

Találtam egy bővítményt, ami a felhasználónak regisztrációkor elküldi a jelszót, ezt módosítottam úgy, hogy nekem is küldje el.

A rendszer továbbra is titkosítva tárolja, de ez nem is baj.

További probléma többek között az maradt, hogy ez a bővítmény akkor is mutatja a regisztrációs mezőket, amikor a felhasználó be van jelentkezve.

Ha valakinek van egyéb ötlete, amivel egyszerűen megoldható, hogy a regisztrációs adatokat én is kapjam meg, szívesen fogadom.

Köszönöm.

Pl. készíts belépő/regisztrációs oldalt a Contact Form 7 bővítménnyel: https://www.google.hu/search?q=contact+form+7+user+registration&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=fE16VsblA4L4Ob_km_gC