Jelentkezési űrlap kerestetik.

Tisztelt funok!

Van ez a blogom amit ki szeretnék alakítani: http://tiboldgergooo.byethost7.com/

Egy dolgot sehol sem találtam hozzá.Egy olyan plugint vagy valamit keresek, hogy a regisztrált felhasználók tudjanak jelentkezni egy versenyre.A válaszokat előre is köszi.

cforms nem felelne meg erre?

Felmásoltam és aktiváltam ezt a plugint de sajnos nem nagyon megy az angol ezért nm tudom, hogy jó-e erre. A kérdés kb pont ez lenne. bigsmile.gifKöszi.

Keresd meg a magyarítást.Nekem valahonnan megvan, de már nem mondom meg neked, hogy kinek köszönhetjük.

De szerintem néz szét itt a fórumon és lehet, hogy itt a megoldás.

Nem kell messzire menni: a fordítást Ungvári Bélának köszönhetjük, és a bővítmény honlapjáról érhető el (Localisation).cforms II magyarítása innen tölthető le

Istenek vagytok, köszi!Még egy uccsó kérdés. Hogy lehet azt megtenni, hogy csak regisztrált tagok tölthessenek űrlapot?

Jelöld be azt a mezőt, hogy “only for members”, vagy hasonlót. :slight_smile:

Nagy bal* lehetek de sehol sem találom…

Sziasztok!Az a problémám, hogy a Cforms pluginom captcha kód elküldésekor, ha nem helyes kódot írtunk be, bármit csinálok angolul írja ki a hibát:Please double-check your verification code. Telepítve van a magyar fájl is, de mégsem írja át!Találkoztatok már ezzel a problémával? Tudtok segíteni, hogy mi lehet a hiba?Előre is köszönöm!


Meg is válaszolnám az előbb feltett kérdésem, hátha valakinek hasznos lesz: ismét nem láttam a fától az erdőt: a cforms beállításoknál a látogató ellenőrzés beállításainál, a hibaüzenet rossz válasz esetén melletti téglalapba át kell írni magyarul a szöveget. És megoldódott a probléma!