Javítások egy weboldalon - konyhapénz

Üdv Mindenkinek !

Segítségre szorulok. Keresek egy hozzáértőt a következő munkákhoz.

Van egy statikus honlapom, mely ékezetes domain: www.portréfestészet.net vagy akinek nem jelenik meg:

http://xn–portrfestszet-fhbe.net (ez a firefoxban igy jelenik meg, de a chromban normálisan)

Amit javítani kell, az az Árak alatt megtalálható, pillanatnyilag print sren-nel elmentett formában, de le is írom.

1. A menüsor végig nagy betű és vastagon szedett, hogy jól látható legyen.

2. Oldalt egy fastruktúra, amely 2 fő pontból áll, így. Ezt semmiképp sem tudtam létrehozni, mindig minden mindenütt megjelent nekem

Festési technikák

• olaj technika

• akvarell festés

• pasztell

Galériák és múzeumok

• magyar képtárak

• tengerentúli galériák

• európai múzeumok

1. Szeretném eltüntetni: a posted, dátum stb sort, és az archiv szavakat.

2. A kapcsolat pontban telepítettem egy üzenetküldőt, ami a szerverre tölti fel egyenest a fényképeket, és nekem küld egy értesítőt.

A képeket megkapom, de egy hosszú hibajegyzék is megjelenik, meghagyva a szöveget, ami szintén nem kellene. Ezek szorulnak javításra.(print screen kép az “ÁRAK” menüpont alatt.)

Erre keresek egy hozzáértőt és kérnék egy árat is ha lehet. (lehet hogy a köv. hónap 10-ig kell várnom?)

Köszönöm mindenkinek a figyelmet előre. Üdv: egy leendő virtual festő

Szia.

megcsinálom neked, az árban megegyezünk. Mail: kovacsdanielakos@gmail.com

@festo:

szia,

az egyik képen hibaüzenet látható. arra figyelj, hogy ki legyen javítva / más bővítménnyel helyettesítve, ne csak eltüntetve :slight_smile:

Szia,

dobj egy elérhetőséget, megcsinálom neked akár gratis is, ha nem tegnapra kell…

Sziasztok! Vásárolt wordpress template magyarosításához és konkrét oldal elkészítéséhez keresek szakembert. Ha érdekel a munka írj. Sűrgös a munka.

Melyik sablon? Hátha akad rá már fordítás.

'Farkas wrote:

Melyik sablon? Hátha akad rá már fordítás.

GC02 Religious 1.0.3 by GlossyCat.com