Javascript kód beillesztése

Sziasztok

már megint gondom van :slight_smile:

Csináltam egy flash animációt, ami áll egy swf fájlból, egy xml fájlból és egy javascriptből, amit automatikusan generált a flash. Ezt az animációt szeretném egy oldalra betenni, ami meg is történt, de nem jelenik meg semmi, mivel a javascriptet nem tölti be a WP. Gondolom azért, mert rossz helyre pakolászom a kódját:
a hivatalos leírás nem volt teljesen világos ( http://codex.wordpress.org/Using_Javascript ), hátha itt nagyobb szerencsével járok...


köszi,


Zsuzsa

u.i.: az oldalba, ahol meg szeretném jeleníteni a flasht, az alábbi kód épül be:


Code:Linkeld teljes URL-el.</script


Patai László wrote:

Linkeld teljes URL-el.

</script
Szia!


Ha a template-en belül a header.php-be, a záró tag elé beteszem ezt a sort, akkor sem történik semmi. :( Lehet, hogy rossz fájlba/helyre illesztem be?

átírtad a te domainedre a domain.hu-t? :stuck_out_tongue:


Patai László wrote:

átírtad a te domainedre a domain.hu-t? :P
Az megvolt. :)


Közben viszont rájöttem arra, hogy ha a javascript-es kódot kiiktatom a forráshtml-ből, a böngésző ugyanúgy lejátsza az animációt. Úgyhogy ezt a lecsupaszított kódot másoltam be az Oldalaknál a megfelelőbe, viszont most csak egy, a bannerrel megegyező méretű üres fehér területet jelenít meg az oldal (jobb gombbal ha ráklikkelek, mutatja is, hogy ez valami flash lenne, de nem játsza le).


Ez mitől lehet? Ennyit másoltam be egyébként:


Patai László wrote:

átírtad a te domainedre a domain.hu-t? :P

Beírtam az swf-et is abszolút útvonallal, most már megjelenik a flash háttere, csak előtte nincs semmi (szinte biztos vagyok benne, hogy az xml-t is abszolútban kell megadni) :mad:


majd azért visszajelzek, hogy sikerült. :)