Én leginkább kézzel írtam eddig az oldalakat, most kezdtem a wp-t, és érdeklődnék, hogy ez
Code:
egy jó css megadás? Pontosítok, az útvonal megadás érdekel wamp-on ugyanis először localhost-on dolgozom, aztán töltöm fel az oldalt, mikor már kész. Van egy css és javascript menüm és ha simán beleteszem egy üres oldalba kezeli az IE, de ha beleteszem a wp-be akkor nem kezeli, szóval szerintem útvonal baj lesz. A js útvonala: localhost/wordpress/wp-content/themes/sajat/menu.js, valamelyik útvonal biztos nem jó, mert nem akarja csinálni az IE. Tudtok valami megoldást?
Ezt jelenti: localhost/wordpress/wp-content/themes/sajat/
Ez:
Code:
pedig ezt: localhost/wordpress/wp-content/themes/sajat/style.css
Mindig ezt a kétfajta kódot használd ha localhoston fejlesztesz. És ez nem csak a stíúlusfájlok, hanem pl a képek elérése is érvényes, ha olyan akad a kódban.
Működik végre explorerben is. Nagyon köszönöm a segítséget. Nem tudom mikor tanulok bele ebbe a wp-be, nekem nem olyan egyszerű mint itt a fórumon sokan mondják. Statikus oldalakhoz szerintem nekem marad a jó öreg módszer. :rolleyes:
Még egy kérdés. Az miért van hogy ha csinálok néhány oldalt, és rákattintok egyenként a hivatkozásaikra, azt vettem észre, hogy a header mászkál balra és jobbra. Egyik oldalnál elmozdul balra, másiknál jobbra. Csak néhány oldalnál van ez így, viszont ha kiveszem a kódot a wp-ből és simán motor nélkül nézem akkor jó. Tapasztaltatok már ilyet?