Japán Blog

Sziasztok!Elérkezett az idő amikor úgy érzem hogy a blogot érdemes górcső alá tenni. Mi a véleményetek? Szívesen várok minden építő kritikát, tanácsot, és nagyon is megköszönöm.Japán Blog

Ez egy egyszerű, tiszta blog. Tudom, hogy Japánról szól, de mégis magyarul. Kár, hogy az ékezetes betűket nem ismeri a billentyűzeted.

japán, angol vagy magyar?mert ha már a magyar nyelv mellett döntöttél, akkor a sablont is le kéne fordítani ám! :wink:a fejléc rontja az összképet, de amúgy rendben van, gyakorlatilag semmihez nem nyúltál hozzá, csak felpakoltad a Graphene sablont és csókolom! :rolleyes:

Magyar!
  1. igen annyi a probléma hogy le kéne fordítani a sablont:)… Amennyire buta vagyok hozzá, azt sem találtam meg hol tudom átírni a “read more” gomb szövegét. Azt meg tudjátok mondani?


  2. Igen a fejléc engem is idegesít. Pár hete láttam a fórumon valahol hogyan lehet kikapcsolni, ki fogom.


  3. Igen… sokat nem tettem vele látszólak. Inkább gyorsaságra mentem és egyszerűségre. 2-6 mp ről leredukáltam 1.3-2.2 másodpercre a töltési időt. Szerintem a Graphene úgy jó ahogy van. Ti hogy vagytok vele? pár hiba még van vele (pl a képnézegető nem működik a kb 1 évnél régebbi postoknál).


  4. Köszönöm az észrevételeket. Van még ötletetek hogy lehetne kicsit feljavítani anélkül hogy a sebesség rovására menjen?    Üdv    Gábor

[off]

madu-kapu.com

én legalább egy üres indexet feltöltenék…

[/off]

[off]Igaz, köszönöm. Volt egy választó oldal is de aztán leszedtük és elfelejtettem az indexet pótolni. Már ki is javítottam.[/off]

igazából normális mego. az lenne, ha az indexelést kikapcsolnád mert elég messze lehetett lépkedni a struktúrában…

No index no follow felpakolva:)

Sok lényegi változás kinézet ügyében nem történt, viszont lefordítottam minden gombot, hozzá adtam Google +1-et és egész jól összeáll az oldal lassan. Van valamilyen más tanácsotok még? Nagyon szívesen veszem és boldogan kipróbálok bármit. Köszönöm az eddigi segítséget is.