iwiw szerű adatlapos bővítményt szeretnék. :/ Segíts lécci!

Sziasztok igazából elég kezdő wp.-s vagyok, (4 órája kezdtem vele ismerkedni) így lehet, hogy nagyon banális a kérdés, de egyedül nem megy. :slight_smile: Kb. olyan komponenst keresek, mint pl. az IWIW tagok adatlapja. Azt szeretném, ha:

  [*]Adott kategóriába tartozó szolgáltatók regisztrálhatnának a saját kategóriájukban előre meghatározott kérdéseket megválaszolva. (Pl.: település, kapacitás, nyitvatartási idő, stb.)
  [*]Emellé azonban fel kellene, hogy tudjanak tölteni képeket (legalább hármat-négyet).
  [*]Jó lenne, ha hangot is fel lehetne tölteni egyes kategóriákban.
  [*]Lényeges lenne, hogy az előre meghatározott kérdésekre adott válaszok alapján lehessen keresni, szűkíteni. (úgy mint településre, kapacitásra, nyitva tartásra.) :) és ezek alapján lehessen a találatokat kilistázni.
  [*]az előre definiált kérdések között lehessen megkülönböztetni nyilvánosakat, illetve olyanokat, amiket csak az adminisztrátor lát.

  [/list]  Én ilyesféle megoldást rengeteg helyen látok, (iwiw, vatera, stb.) biztosan létezik a wp.-hez is. Nagyon megköszönném, ha valaki ajánlana egyet ami esetleg még kultúráltan is néz ki, netán magyar, és ingyenes vagy occo. de az ingyenes lenne az igazi. :) Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

@Misililla:

BP :slight_smile: > BuPr az első kifejezés a ~haver angolul… :slight_smile: na jó, legyünk informatívak: BuddyPress. De tényleg nézz körül, tonna kérdés van vele kapcsolatban, sőt szerintem a bővítményajánlóban is tuti ott van!