Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Itt van a WordPress 3.5 “Elvin”! című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Itt van a WordPress 3.5 “Elvin”!]
Örülök, hogy megjelent az új WP 3.5! Ez a verzió tényleg hat a felhasználói élményre úgy adminisztrátori felületen mint felhasználói felületen! A szemfülesebbek észrevehették, hogy a Twenty Twelve sablont már jó ideje használom a wp.com blogomon. Amikor megláttam, hogy hogyan is fog kinézni, megvártam míg felkerül a wp.com-ra és egyből beállítottam használandó sablonnak. Gratulálok Andrew Nacin, Matt Mullenweg, Patai László, Lakatos Zsolt, Farkas Győző és még sok más közreműködő embernek akik eme funkció dús rendszert közzétették számunkra! Külön köszönet jár részemről a fent említett 3 vezető honosítónak!
Én frissítettem is az oldalam. A bővítményeknél sincs gond. Az új galéria tényleg csinos, viszont az admin egyéb szépítéséből én csak annyit veszek le, hogy szögletesebbek a gombok.
Persze a legfontosabb, hogy fejlődünk és bővülünk.
Így menjen az embernek az ő gyanútlan fia kulináris szolgáltató és szomjoltósági vételező helyre; DjZoNe Zsolttal még arról váltottunk pár szót, hogy 99% az esély, hogy nem újabb RC kiadás érkezik, hanem a végleges WordPress 3.5, és tessék, itt van!
Az előbbiekben említett intézményben nagyon kemény tesztmunkát végeztünk, mert mire hazaértem és belenéztem a számítógépbe, már mindenhol az a hír fogadott, hogy itt van, megjött a legújabb szülött.
Nem maradt más hátra, hogy megköszönjem a lehetőséget a Közösségnek és a Csapatnak, hogy ezen kiváló rendszer létrehozásában, megismertetésében részt vehetek, és lehetek egy kis fogaskerék a finom gépezetben.
Használja mindenki sikerrel a WordPress 3.5 verzióját!
Engem csak az lepett meg, hogy svn verziot frissitve hirtelen 3.6 alpha-t irt ki… na mondom akkor ma-holnap kiadjak a 3.5ot … es igy is lett par oraval kesobb megjelent nekem is a kis merteku performancia javulas tunt fel…
Lehet, hogy nem vagyok elég rutinos felhasználó, viszont az új verzióban nem találom az egyedi mezőket. Hová tűntek?
Bejegyzés, illetve oldal szerkesztési nézetben jobb fent Képernyő beállítások és pipa az egyedi mezőkre.
Igen, eddig így csináltam. Most viszont nincs ilyen mezőm, amit bepipálhatnék… Lehet, hogy a sablonnal van a baj?
WP-Creativix sablonban nincs egyedi mező… Megnéztem egy másik oldalamat, ott továbbra is működik. Dobjam ki a sablonomat?
Lehetséges, hogy letiltja a sablonod a megjelenítést. Ez előfordulhat.
A frissítés előtt még biztos, hogy működött, mert napi szinten dolgoztam vele. Tudok valamit tenni, ha tényleg letiltja a sablon? Vagy keressek másikat?
Esetleg nézd meg, hogy van-e 3.5-re frissítése, bár én a helyedben néznék másikat, ha ilyen problémákat okoz. Hozzáértés nélkül biztosan nem tudod kideríteni, hogy mi a gond, illetve megjavítani. Természetesen vissza is teheted a régebbi WP verziót.
köszönöm a tippeket!
Köszönöm ezt az eszméletlen mennyiségű munkát, amit a WP-be öltök!
Sziasztok , keresnék egy WP szakértőt, aki kicsit testre tudná szabni a weboldalamat. Fejleszteni kéne egy multiple tag filter és audio lejátszó, playlist kombinációját… remélem jó helyen járok,
köszi, gorgo
Szia! Ajánlom figyelmedbe a fórumunk munkát adok kategóriáját.