Ismertek megbízható tárhelyszolgáltatót?

Sziasztok!Ismertek jó és megbízható, és nem utolsó sorban kedvező árú tárhelyszolgáltatót?Leginkább olyat keresnénk…


  • aki megbízható, stabil
  • akinél korlátlan számú adatbázis létrehozásra van lehetőség
  • akinél esetleg van viszonteladói kedvezmény

A jelenlegi szolgáltatónktól szeretnénk honlapjainkat másik szolgáltatóhoz átköltöztetni, amennyiben találunk megfelelőt.

Mivel még nem csináltam ilyet, ezért örömmel fogadok minden hasznos infót a költöztetéssel kapcsolatban is :)Köszönöm előre is!

Szia,“jó és megbízható, és nem utolsó sorban kedvező árú tárhelyszolgáltató”


  1. Fel kell állítanod egy fontossági sorrendet.

    • Komoly rendelkezésre-állásnak a szolgáltató részéről tetemes költségei vannak.
    • Hasonlóképp mivel a WordPress:elég "kapzsi" erőforrás szempontból, azzal is bőkezűen kell bánni. (ha stabilitásról beszélünk)
    • mindezek mellett legyen olcsó is..


Egy a fentihez hasonló hármas pld a gyorsan,tökéletesen,olcsón. Te is érzed, hogy eleve irreális elvárás, mivel a "tökéletesség" ill. gondosság időt kíván. Így ha mégis gyorsan akarod megcsinálni akkor több embert kell ráállítanod aminek költsége van, így olcsó tuti nem lesz.

Remélem érted mit akarok mondani.

Hogy segítséggel is szolgáljak azért: Az igazán nagy választóvonal költségben ott van, hogy "managed" szolgáltatásra fizetsz elő (segítenek, támogatást nyújtanak valamilyen szinten stb.) avagy csak a "vasért" fizetsz, úgymond magadra vagy hagyva, a kereteid között csinálsz amit akarsz.

Köszönöm a hozzászólásodat, habár túlságosan nem volt segítségemre.A rendelkezésre-állást nem tudom miért hoztad fel, holott egy szóval nem említettem. Az erőforrással nincsen gond…Ami engem érdekelne az a tapasztalatotok a már kipróbált szolgáltatókról: stabil legyen, azaz ne legyen folyamatos karbantartás, ne támadják meg a szolgáltatót és emiatt ne működjön huzamosabb ideig a honlap (sajnos a mostaninál volt rá pl), ne számlázgassanak össze-vissza (erre is volt pl).Leginkább ezekre utaltam megbízhatóság és stabilitás alatt.

Nekem Itt vantöbb oldalam,nekem bejött másnak nem,ízlések és pofonok.Gyors ügyfélszolgálat,számlázás is nagyon korrekt és a hangnem sem utolsó,nem az olcsó kategória de viszont mindent megkapsz amit szeretnél.Ha bejön adok viszonteladói azonosítót :slight_smile:

Szia!Én évek óta a gyumolcstarhely.hu -t használom. Nagyon jók és megbízhatóak. Mindenben segítenek és azonnal.üdv.:Peer András

megacp, arvixe

(A web-serverről meg az entity.hu-n olvashatsz egy egész topikot, eléggé le van minősítve.)

Őket ismeri, használja valaki?http://hostingbazis.hu/webtarhely-szolgaltatas/Mennyire ajánlott tárhely szolgáltató?

Az mit jelent egy tárhely esetében, hogy az EP (Concurent connections) 32?Ugyanis még nem döntöttem véglegesen, hogy a weboldal start vagy a weboldal tempo csomagot válasszam itt.

https://www.tarhely.com/weboldal-webshop-azonnal#instartalom_techspecVagy tudtok hasonló árkategóriában 5-7 ezer Ft/év környékén megbízható tárhelyet? Tapasztalatok?

Szia!Ha aktuális még ajánlanám a szolgáltatásunkat, ha nincs hatalmas forgalmad akkor egy alap csomag.

Ha felveszed velem a kapcsolatot itt vagy emailen küldök Neked 1 hónapos teszt tárhelyet, hogy legyen időd tutira menni. :rolleyes:Üdv

Ádám

Kinéztem 2 szolgáltatót a newhosting és a wp-tarhely.

A newhosting ingyenes bár a domain regért fizetni kell évi 3,500 Ft.

Míg a wp–tarehlyen domain reg+tárhely évi 8000 Ft.

Inkább fizessek dupláját de megbízhatóbb szolgáltatóért a wp-tarhelynek (habár emailemre nem feleltek)

vagy

“spóroljak a pénzemmel” és csak 3,500-at fizessek a newhosting-nak? De gondolom náluk a support alacsonyabb szintű?!

Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a pap lánya… :wink:Ennyi információból csak szépek lehetünk, de okosak nem. :slight_smile:És még egy mondás: olcsó húsnak híg a szakácsnője… valami hasonlóról elmélkedtem mintegy 4 éve Hogyan és miért ne válasszunk ingyenes tárhely-szolgáltatótcímmel.

A lényeg manapság sem változott, sőt: ma már nincsenek ingyen ebédek, mindennek, mindenhol, valamilyen formában meg kell fizetni az árát.Ha nem akarsz bosszúságot magadnak, akkor keress olyan szolgáltatót, amelyik a legkorszerűbb technológiát kínálja és kiváló a támogatása (supportja) és a kínálata a fejlődésedhez (honlap fejlődéséhez) skálázható és nem rokkansz bele az árába és van napi fájl- és adatbázis mentés.Egy normális, minden jelenlegi és jövőbeni átlagos igényt kiszolgáló, gyors, korszerű tárhely, kiváló ügyfélszolgálattal, domain regisztrációval/fenntartással, e-mail-, ftp- és SQL-hellyel, korlátozások nélkül (ésszerűség határain belül) 12-20ezer Ft/év összeg körül alakulnak (nettó). Ami lényegesen olcsóbb, ott valamin spórolni kell, és a spórolás előbb-utóbb a honlap adminisztrátorának hajkihullásához avagy idegrendszeri gondokhoz vezet… :slight_smile:

Jah hát tanulságos a cikk. És természetesen igaz, hogy kinek nincs évi pár ezer ft.-ja? Én csupán azért gondolkoztam mert ugye én nem céget alapítok hanem zenei honlapot tehát nem lesz bevételem “csak” hobby.

Mondjuk a wordpress.com is ad ingyenes változatot és azért használható nem bugos, persze korlát van ahogy te mondtad mivel nekem is van most 1 oldalaom ott.

Még gondolkozom aztán belevágok.

Kösz!

Köszönöm szépen, hogy reagáltál a válaszra!Tulajdonképpen még tegnap, az írásomat követően is azon gondolkodtam, hogy vajon segített-e a válaszom. Ma elolvastam azt a négy évvel ezelőtti cikket (tegnap csak a 3 kiflis írásom jutott eszembe, rákerestem a Google-val, és meghivatkoztam) - miután válaszodat olvastam.Jó hosszú, erősen reklámillatú írás lett, ami a saját (egyik) tárhely-szolgáltatóm erényeinek dicsérete mellett, arra igyekezett rávilágítani, hogy ha nem muszáj, ne válasszunk ingyenes szolgáltatót, mert annak valami más, brutál ára is lehet.Mivel az írásom óta kb. 4 évet öregedtek az akkori olvasók, én meg több tapasztalatot szereztem, még hozzá kell fűznöm a mondanivalómhoz azt is, hogy a blogíráson túl kell, hogy más affinitása is legyen annak, aki egy Wordpress honlapot össze akar állítani, és üzemeltetni szeretne; ahogyan szcsaba jelezte, csak egy kis zenei honlapot szeretne, amelyről bevételre nem számít,Csak egy kicsit többet szeretne adni a világnak, kicsit más lenni, mint mások, megmutatni magát és/vagy a zenét másoknak. És valóban, erre a wordpress.com alkalmas lehet.Ha egy kicsit még többet akarunk, ha egy kicsit egyedibbet szeretnénk és meg van a hajlam és érdeklődés bennünk arra, hogy szeretünk legózni, kisvasúttal játszani, az öreg autónkat szerelgetni, az ébresztőórát szétszedni-összerakni, stb… akkor a WordPress ideális játszótárs, szellemi karbantartó, szórakoztató esztéta, fejlesztő tanulótárs, közösségteremtő partner, és még sok minden más. Ebben az esetben nem kínálat egy korlátozó (ingyenes) tárhely.Ha nincsenek bennünk ilyen vágyak, ha nincsen akaratunk, időnk, érzékünk, szándékunk az efféle dolgokhoz, akkor célszerűbb, ha a wordpress.com és hasonló oldalak szolgáltatásait vesszük igénybe, olyanokét, amelyek nem egyszerűen ingyenes tárhelyet adnak (amelyen szenvedhetünk, mint lúd a jégen, míg beállítunk magunknak valamit), hanem bizonyos keretben előre elkészített lehetőségeket is kínálnak, hogy csak és tényleg annyi legyen a dolog, hogy megírom azt, ami a szívemet nyomja, meg illusztrálom a gondolataimat, és mégis más, mint az agynyomorító Facebook. :slight_smile:

Na az utsó mondatod igazolom: “agynyomorító facebook”. Ja facebook: pöh, pöh! :smiley:

A világ leghaszontalanabb weboldala az…

Szia, a mi weboldalunk 1000 éve tökéletesen működik a cms tárhelynél: https://www.cms-tarhely.hu/

Köszi már kaptam 1 jobb ajánlatot.