Ismer valaki olyan adatbáziskezelő plugint...

Sziasztok,Ismer valaki olyan adatbáziskezelő plugint vagy megoldást, amivel egy nyilvános űrlaponkeresztül bevitt adatállományt egy külön oldalon nyilvánosan is megjelenített táblázatba automatikusan meg lehet jelenítettni.

Az MMform Pro verziója tudotilyet, de úgy olvastam, az megszűnt.

Az se baj, ha fizetős plugin, csak működjön jól.Köszönettel,

boresuta

Az nem jó hogy csinálsz neki egy formot, amivel posztolni lehet, legyen az gravity forms-al, vagy mondjuk TDO mini forms-al és nem posztokban hanem custom postba teszed a dolgokat. És azok meg megjelennek ha te publikálod amit az űrlapon keresztül küldtek. De lehet custom post nélkül is, csak sima külön kategóriával.

Köszönöm az ötletet, Efrud.

Azonban nekem arra lenne szükségem, hogy egy nyilvános táblázatot lehessen feltölteni egy másik, nyilvános űrlapon keresztül.Hogy érthető legyen:

van egy klublista, táblázatban, névvel, címmel, infókkal az egyes oszlopokban.

És van egy másik oldalon egy publikus form, amin keresztül új klubokat lehet regisztrálni, amik automatikusan bekerülnek a klublista táblázatába. Amit lehet szűrni, rendezni, stb.Az mmform pro tudta ezt, de sajnom már nem rendelhető.

“[font=helvetica, arial, sans-serif:2lxxpwzy]adatbáziskezelő plugin”[/font:2lxxpwzy]

[font=helvetica, arial, sans-serif:2lxxpwzy]nem plugin hanem frontend, de ott van rá a phpmyadmin :D[/font:2lxxpwzy]

[font=helvetica, arial, sans-serif:2lxxpwzy]viccet félretéve ez egy jó kis jquery+php gyakorlat :slight_smile: ilyesmi eléggé specifikus… de ha arról van szó, hogy nem akarsz semmi nagysze[/font:2lxxpwzy]rűt [font=helvetica, arial, sans-serif:2lxxpwzy]akkor googlesites. ha meg többet akkor kódold le :slight_smile: ilyesmihez wp-t szerintem ‘kicsit’ ágyúval [s:2lxxpwzy]WEB[/s:2lxxpwzy]veréb-re kategóriás…[/font:2lxxpwzy]

hgrg!Röhögni fogsz, de majdnem megértettem, hogy mit írtál. :slight_smile:Könnyen dobálódzik egy informatikus csecseken nevelődő, leendő egyetemista, vagy éppen már egy végzett informatikus, a jquery+php ujjgyakorlattal, de léteznek olyanok is, akiknek a feladat adott lenne, de azok az ujjak görcsbe rándulnak már a gyakorlatozás gondolatától is. :slight_smile:Igen, nyilván boresuta is jól tudja, hogy gyakorlatilag minden feladatra írható program, de a kérdésének oka volt - ő bővítményt keresett, nem gyakorlóteret. :slight_smile:

Azért mondtam ezt, mert úgy gondoltam, hogy megoldható a dolog viszonylag rövid idő alatt és mivel soksok egyszerű dologról van szó: insert-update-select ill. rendezés ez utóbbit már kliens oldalon javascript-el érdemes megoldani (szerintem). Viszont mivel specifikus ezért biztosan felmerül egy csomó plusz lehetőség, melyeket mindig egyszerűbb kialakítani ha te magad csináltad a kódot… és ezért WordPress-t használni… már az ágyún is túlmegy :slight_smile: