Iskola honlap

Hát akkor én is megmutatom. Ezt a honlapot hoztam össze úgy, hogy a theme-t (php kód, css) és a felhasznált grafikákat is én készítettem az ikonok kivételével, teljes egészében egy jegyzettömbben, semmilyen sablont nem véve alapul, (persze ötleteket azért néztem és sok theme-t tanulmányoztam). Vannak még hibák, ezek kiküszöbölése folyik, de megvallom nagyon büszke vagyok, ez az első teljesen saját munkám.

Jól műkszik firefox, explorer7, opera, safari és chrome böngészőben is.

Ha találtok hibát és van ötletetek bátran írjátok meg.cserhati.net

Nekem tetszik , én csak gratulálni tudok, van egy csapatépítős kép alig birtam bezárni (nagy a kép) no meg egyébként nem az extrán van a helye . Biztos lehetne rajta csinosítani meg ilyesmi , de ez egy suli van benne tartalomos, szóval jó.

Kösz.

A képet kisebbre vettem.

Sajnos a szerverünkön jelenleg nem tudjuk elhelyezni (túl lassú és túl sok a leállás), és domainnévre még kaptunk pénzt, de tárhelyre már nem. Remény van arra, hogy saját szerverről fogjuk üzemeltetni. Addig extra.

Jól működőt akartunk, nem csicsásat.

Flexibilis, 2-3 monitorfelbontás méretet még különösebb minőségromlás nélkül bír és nem olyan rossz wide monitoron sem. Minden fő böngésző alatt nagyjából ugyanúgy néz ki. Tettem rá egy betűméret változtató plugint is, de le kellett venni, mert összeveszett a wp-vel.

És ami fontos, nagyon egyszerűen mindenki tud rá hírt írni, így megszűnik az a gond, hogy egy személyhez kötődik a frissítés.És az a hümmögés a végén? D

Az az aláírása…:smiley: