Irhatóság megoldása

Sziasztok! Worldpress 2.9.2 et használokés annyi a bajom hogy ha képet akarok feltenni akkor ezt irja ki

http://kepfeltoltes.hu/100414/315836238N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

szoval nem irhatóés fizetős tárhelyre raktam fel a worldpressetés bármit csinálok vele mindig kiirja h nem irható meg hogy nézzem meg hogy irható e stb…hogy tudnám megcsinálni hogy irható legyen!?:slight_smile:Válaszotokat elöre is köszönömÜdvözlet Bodnár Csaba

Ehhez kell egy FTP program (mint pl. a FileZilla ), vagy bármi amivel hozzá tudsz férni a tárhelyed könyvtárszerkezetéhez. Majd a megadott elérési úton az “uploads” konytárat kell írhatóvá tenni a Wordpress számára. Ez az un. CHMOD. Némi leírás: link.Általában minden ftp progi tud engedélyeket beállítani. Szám szerint a 755 lesz a jó valószínüleg.

Hát total commanderrel csinálom de akármit csinálok ugyan azt irjaám köszi a segitségedet!:slight_smile:

Hát szerintem nem érdemes technikai részletekben elmerülni, ha így nem megy. Fizetős tárhelyen kell hogy legyen tech support. Kérj tőlük segítséget, biztos, hogy megcsinálják neked. Vagy legalábbis megmondják, hogy mit állíts át.

@csabussz

1.ha már kitakarsz valamit akkor a torrentet kéne…

2.chmoddal vigyázni, ha mindig nézd meg milyen jogosultságokat ossz ki… megéri kicsit olvasgatni

Általában vagy rossz a szerver…, vagy pl. költöztetted a blogot más tárhelyre, akkor utólag módosítani kell ezt:

Admin > Beállítások > Egyebek: Feltöltött elemek tárolása ebben a könyvtárbanMásold be oda ezt: wp-content/uploads99%, hogy ezek után jó lesz. Ha nem, akkor 99%, hogy a szerverrel lesznek gondok (véletlen nem egy ingyen tárhelyen vagy?)

ja, látom, megelőztek. mindegy…

Hát akkor a serverrel lesz gond! mert igy se jó! de azért köszi a segitséget!:slight_smile: