Akadt némi gondom a témával, amit a bicosok.hu oldalon is láthattok. Ha az ember rákattint egy képre, akkor ahelyett, hogy a menü a háttérbe kerülne, legfelül marad, így kitakarva a kép egy részét. Van valakinek valami ötlete erre? Elég láma vagyok php és wordpress téren is, úgyhogy ötletem sincs mitől lehet, remélem nektek lesz.
Szia
Ez CSS beállítás a menüt tartalmazó #globalnav z-index: 9999; ezért az van legfelül.
Lehet, hogy segít ha a div#shDisplay img#shTopImg is raksz e z-index-et nagyobb számmal. Mindenesetre z-index-ekkel kell játszani szerintem.
Firebug-on keresztül kilőttem azt a z-indexet a #globalnav-ból, és láss csodát, jó lett…így hirtelen nem is értem, miért került az oda be,úgyhogy szerintem nyugodtan szedd ki azt a sort. Az egyetlen magyarázat számomra, hogy miért kapott z-indexet, az az, hogy a legördülő menü ne bújjon el a tartalom alá, de akkor meg rossz helyre rakták a z-indexet, mert nem kell az egész globalnav-nak, elég a legördülő résznek…
Nagyon köszönöm srácok, kiválóan működik a z-index-es dolog. Magamtól sosem jövök rá.