Interconnect Search and Replace: rengeteg bent hagyott adat

Üdv mindenkinek, asszem ez az első bejegyzésem az oldalon.

Készítettem localhoston egy wp honlapot, amit most az éles szerverre költöztetnék. A domain még nem volt meg, de már megvan.

Elővettem az Interconnect Serach Replace DB v4-et, hogy cserélje ki az adatbázisban a localhostot az új domain-re. Elsőőre mentettem az adatbázist és teszt menetet futtattam. Jelezte, hogy talált kb. 150 egyezést. Lefutott a csere, de a böngésző az új domainen való megnyitás után átugrik a localhostra és mindig onnan tölti be az oldalakat. A .htaccessben nincs ilyen átirányítás.

Készítettem még egy MySQL exportot, belenéztem és kiderült, hogy kb. 700 helyen nem cserélte ki a domain nevet, még olyan (szerintem nem túl egzotikus) részeket is kihagyott, mint a wp_options egy része. Megnéztem az első mentést és valójából nem 150, hanem kb. 3500 helyen cserélte le a címet, mert az eredetiben még >4200 helyen van localhost.

Akkora a megmaradt linkek száma, hogy kézzel nem állhatok neki cserélgetni, ezért kéne valami ötlet, hogy innen hogyan tovább. Van esetleg egy élesebb kés a fiókban, amivel elsőre el lehet végezni a költözést?

Minden segítséget előre köszönök!

Update: az Admin műűködik, az adminban mindenhol az új domaint látom, a honlap mégis átugrik a régi címre.

Update2: bakker, a böngészőm volt. Mindent (is) megnéztem, mindenhol a jó domain volt megadva és addig ugrott át a régi domainre a böngésző, amíg nem töröltem a cache-t. Minden OK.

Ma is tanultam valamit :face_with_raised_eyebrow:

1 kedvelés