Interakciók nem működnek

Eddig nem volt szükségem arra, hogy hozzá lehessen szólni a Bejegyzésekhez és az Oldalakhoz. Ezért mindig ki is szedtem a pipákat, hogy ne tudjon senki hozzászólni.Ám most szükségem lenne ezen funkcióra az egyik Oldal-amnál (wp-n belül az egyik oldalrészhez).

Be is pipáltam, hogy lehet hozzászólni, ám semmi. Nem jelenik meg a hozzászóláshoz szükséges form. Az admin felületen is be van állítva minden rendesen az Inetrakciók fül alatt:
  • “Alapértelmezett cikk beállítások”-nál mindhárom ki van pipálva
  • “Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges”-nél meg ki van szedve a pipa    Mi lehet még elállítva, hogy nem működik?

    Mondjuk van fent “Guestbook Generator” és “Paged Comments” plugin, amik esetleg talán bekavarhanak valamit, de kipróbáltam úgy is, hogy kikapcsolatm ezen pluginokat és úgy sem működik a hozzászólás.    (wp 2.bigeyes.gif

Közben rájöttem, hogy a sablonból maradt ki ez:

Viszont most meg nem tudom szerkeszteni a comments.php-t a sablonban. Bármit csinálok, még ha ki is törlöm az összes sablonból a comments.php file-t, ott figyel a post végén a “Comments are closed.” felirat (persze csak azon oldalaknál, ahol le van tiltva a hozzászólás). Hogy lehetne ezt eltüntetni?

A megfelelő típusú oldalsablon szerkesztésével, vagy comments.php szerkesztésével…


'hgrg wrote:

A megfelelő típusú oldalsablon szerkesztésével' date=' vagy comments.php szerkesztésével..[/quote']

Én a Default sablont szerkesztettem át még régen a számomra megfelelő kinézetre.

Azon belül gonodom a comment.php-t kellene szerkeszteni, ahogy te is írtad, de semmi... Még ha kitörlöm az összes comment.php-t az összes feletelepített (classic,default,modosított default) témából, akkor is kiírja a fenti szöveget...

Ha a page.php-ből kiszedem ezt:


Akkor persze eltünik, de akkor meg azon az egy darab oldalrészen sem jelennek meg hozzászólások, ahova meg kellene...