Instant pack létrehozása

Üdv!

Jelenleg egy olyan oldalt (Inkább lapcsaládot készítek) aminél több különálló (Tehát nem MU-s) WordPress-t kell aldomain-ekre telepíteni. Ugyan azokkal a kiegészítőkkel, ugyan azokkal a beállításokkal (kivéve az elérhetőség, mivel más-más aldomain-eken lennének) és már herótom van az állandó külön telepítéstől, plug in-ok felmásolásától és beállításától.

Olyan pluginek mint wp-polls, aminél például marha unalmas mindig átírni a megjelenést, hogy “Szavazás” legyen és ne Vote. :slight_smile:

Valami módon össze lehet-e pakolni egy csomagba ezt, hogy 1x felteszem valahova, beállításokat elkészítem és a kívánt aldomain-en csak kibontom vagy telepítem? (Mysql prefix beállítási lehetőség kéne, mivel 1 adatbázisba több ilyen menne.)

Nagyon hálás lennék ha valakinek lenne valami ötlete ez ügyben vagy ismerne valami plugint erre. :slight_smile:

én így:

egyszer mindent megcsinálok, azután minden letöltök FTP-én és mindent leszedek SQL.

Új helyre fel FTP feltölt, SQL mentés/fájlt megnyit (kizárólag notepad++), keress/csere erről: regi-domain.com csere/erre/összes cseréje: uj-domain.com

Rákeresel a honlap címére és leírására is - ezt is átírod az újra (ez nem kötelező, mert ezt majd az adminban is javíthatod)

Ha más az adatbázis neve, értelemszerűen FTP-config.php fájlt átjavítani.

SQL feltölt, és lőn csoda, minden ugyanaz, mint az előző weblapon (beállítások stb. stb…)

Időben ez annyi, míg FTP letölt és feltölt.

SQL átírása 45 másodperc majd kb. 2-6 másodperc alatt fel lehet tölteni.

Szóval idő megy vele (mert FTP-nek úgy is kell idő [max ilyen fantastico varázsló segíthet még]) de tényleges munka max. 1 perc van vele (mert ugye minden beállítást örököl az új honlap).

Szal egyszerűen fogalmazva, mint mikor költözöl.

Csak ne előre írd át az adminban az URL-címet, mert ugye arra az oldalra még szükség van, hanem majd a letöltött SQL-ben írd át (utólag).

Köszönöm, így is gyorsabban tudok haladni valamivel.