install php végtelen megnyitás

Kedves karsaimh!Nem kell kétszer beküldeni a mondókádat, ezért egyet töröltem. :slight_smile:Használd azt a keresőt, légyszíves (ugyanebben a topikban, eggyel arébb, pár napja írta valaki ugyanezt, legalább vedd a fáradtságot a fórum olvasgatására; még ilyen főcím is van, basszus!): ITT!

Localhostra akarom telepíteni a wordpresst és amikor megnyitom az install.php fájlt, akkor megkérdezi az explorer, hogy ezt most meg akarom nyitni, vagy el akarom menteni, mondom neki, hogy meg akarom nyitni, erre fel megkerdezi meg egyszer, es meg egyszer egeszen a végtelenségig.

Mi lehet a gond?


nincs beállítva a helyi webkiszolgálódra a php.E.D. amit írt nem kell vele foglalkozni, nem jót írt.

Ahogy Charlie mondja, a localhost nincs alkalmassá téve php fájlok közvetlen futtatására. Localhoston történő gyakorláshoz a PHP-t, a MySQL-t és az Apachot kellene feltelepíteni számítógéped egyik zúgába. A WAMP, és a XAMPP talán a két legnépszerűbb csomag, amivel a szükséges környezet megteremthető teljesen egyszerűen. A XAMPP a Linux alá is ad megoldást.

Az xampp fent van és van rajta két másik cms rendszer.

Bocs, nem értelmeztem rendesen a kérdést… Tényleg elhamarkodottan írtam egy jó nagy hülyeséget…

rakd fel mellé az easyphp-t és nézd meg azon fut-e…

És fut is a XAMPP? :slight_smile: :slight_smile:

karsaimhlegyen már eszed, hogy a szervered teljes elérését nem írod be egy publikus fórumba!!!:o(kommentje teljes mértékben törölve!)

:rolleyes:

Szevasz Mano!Köszönöm az észrevételed, valóban a jelszó megadása egy kicsit túlzás volt. Az öt prrces telepítés lassan öt naposra nyúlik, de végre - ha nem is Tőled - de megtudtam, hogy a FreeWeben a MySql menüpontban kell létrehozni az adatbázit (amit én az INSTALL.PHP futtazásától reméltem).

Az adatbázist már vagy nyolcszor létrehoztam és töröltem, hogy rájöjjek a WordPress telepítő trükjeire, deeig sikertelenül.Ugyan a WordPress telepítő (INSTALL.PHP) valamennyi alkalommal sikeres telepítésről ír, de eredményül mindig egy csokor hibaüzeneteket kaptam:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-admin/install.php on line 36

Továbblépés utáni hibaüzenetekWarning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-login.php on line 287Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-login.php on line 299Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-includes/pluggable.php on line 671Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-includes/pluggable.php on line 672Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-includes/pluggable.php on line 673Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-config.php:1) in /disk/raid1/k/a/karsaimh/wp-includes/pluggable.php on line 865Most ismét keresgélek a Fórumban, hátha valaki találkozott ilyen hibával.Üdvözlettel: