iNove

iNove

A tárgyban szereplő sablont használom a blogomban.

Nekem nagyon bejön, van magyarítása, meg minden…

Van egy két aktuális és egy két akut, problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni:

[list=*]

[/list]Bármelyik hozzászólás oldalon, ha nincs a felhasználó bejelentkezve akkor a hozzászóláshoz történő felhívás így jelenik meg: "-ként kell bejelentkezned, hogy hozzászólhass " nem írja oda, hogy -? miként. Szerintetek, hol lehet ez a hiba?

A demot megnéztem ott nincs ilyen. Valószínűleg regisztrációhoz van kötve a hozzászólás. Csak ezzel tudom ezt összehozni. Vagyis az adminban változtasd ezt meg.

Szervusz Apu!Én is letöltöttem a sablont (jó sok nyelven adnak hozzá fordítást). Az a sor, amit mondasz a sablon fordításából származik.A mondat arra irányul, hogy kb. “Be kell jelentkezned a hozzászólásod beküldéséhez.” - nyersben kb. így szól a mondat.

Code:

You must be logged in to post a comment.
Nyisd meg a poedit-tel a .po fájlt, és írd át a hibásan fordított részt erre:

Code:

Be kell jelentkezni a hozzászólás küldéséhez.
És, ha már úgyis megnyitottad szerkesztésre, akkor a gyárilag szállított fordítás egy-két hiányosságát is javíthatod (pl. a dátum formátuma, meg egy-két kifejezés nincs lefordítva), meg csinosítgathatod.

Efrud wrote:

A demot megnéztem ott nincs ilyen. Valószínűleg regisztrációhoz van kötve a hozzászólás. Csak ezzel tudom ezt összehozni. Vagyis az adminban változtasd ezt meg.
Igen a regisztrációhoz van kötve, de oda kellene, hogy írja miként, bejelentkezett felhasználó, felhasználó, adminisztrátor, stb kell bejelentkezned. valamit. Ezt sajnos nem írja oda, csak a kötöjel utáni szöveget.

Másként meg azt szeretném, ha csak bejelentkezett felhasználó szólhatna hozzá.


A következő kettő van bejelölve:


*A hozzászólás írójának meg kell adnia a nevét és e-mail címét


*Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges

Köszönöm Győző.

Megnézem.

Én egy kicsit átdolgoztam a fordítást (kivettem az ilyen vellási maszlagot belőle, aki eredetileg fordította olyannak szánta), valamint a hiányzó részt is lefordítottam.Ha kel, elküldöm.

Győző köszönöm mégegyszer sikerült.:lol:


charlie wrote:

Én egy kicsit átdolgoztam a fordítást (kivettem az ilyen vellási maszlagot belőle, aki eredetileg fordította olyannak szánta), valamint a hiányzó részt is lefordítottam.

Ha kel, elküldöm.

Igen nagyon érdekel.

kromek@kromek.hu


Előre is köszönöm.

Olyan oldalakat szeretnék, ahol egy oldalon, csak az időjárás, másikon, egy HIR RSS, stb… található. A kütyüket szeretném egy, egy oldalra elhelyezni ezért, hogy tudjam levenni a Sidebarról, és netán újabbakat is elhelyeznék. Alap esetben talán megtudom oldani, egy másik sablonnál, de az iNove sablon Sidebar kezelése olyan bonyolult számomra, hogy egyenlőre nem látom át tisztán.

Tehát ebben a sablonban szeretnék olyan oldalt, ahova csak Widget van elhelyezve, és ez tölti ki az egész oldalt. Pont ilyen nincs benne.:frowning:

Szervusz Apu!Az első mondatodnál azt hittem értem, de már nem hiszem azt… :slight_smile: :slight_smile:Megtennéd, hogy mégegyszer, mondjuk pontokba szedve, esetleg konkrét példákkal leírnád, hogy mit szeretnél? :wink:A Nyúl legyen Veletek! :slight_smile:

Olyat szeretne, hogy van egy oldal mármint page és nem szöveg van rajta, hanem widgetek, mint egy sok column-os sablon. Legalábbis én így értelmezem. Aztán lehet nem ezt szeretné. :smiley: A nyúl legyen veled is Győző.

Elsőnek én is erre gondoltam, csak aztán a sidebarról leszedés és újraelhelyezés… Belekavarodtam, mint macska a házicérnába… :slight_smile:

Ha azt szeretné amit mi gondolunk, akkor szűrni kell az oldalt, meg stílust gyártani a widgeteknek.

Szevasztok.

Köszönöm, hogy figyeltek. Ha túlbonyolítottam akkor a nyúl az oka :slight_smile: .

Igen olyan oldalakat szeretnék ahol csak widgetek vannak.

Ja így utólag is:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek.A nyúl legyen veletek. (ez Jó)


'Efrud wrote:

Ha azt szeretné amit mi gondolunk' date=' akkor szűrni kell az oldalt, meg stílust gyártani a widgeteknek.[/quote']
Mi is az az Oldal szűrés?

Valamit én nagyon nem értek.

A Widget menüben ott van, hogy hol szeretném elhelyezni az adott widgettet.

Vagyis a sidebaron belül north, south, west, east. Alapértelmezettben nincs semmi se betéve, de mégis az Archives-t látom. Igen angolul, még nem is magyarul. Viszont ha beteszek oda valami widgettet, akkor eltűnik a Archives, és látszani fog a kiválasztott widget.

Ez most hogyan van?

Hogyan tudom megcsinálni, hogy az adott sidebarban semmi ne legyen, és ne is látszódjon?

Widgetes témáknál van egy fgv a témában, amibe benne vannak az alapértelmezett oldalsávok. viszont ha beraksz egy widgetet, akkor a widgeteket fogja megjeleníteni.

Én is ezt a template-et használom.

Te nem szadtál bele hogy IE6 alatt a jobboldali sáv lecsuszik az olda aljára?

(jelenleg nicns ilyen csoda a gépemen hogy megnézzem nállad).

IE


azentekeresem wrote:

Én is ezt a template-et használom.


Te nem szadtál bele hogy IE6 alatt a jobboldali sáv lecsuszik az olda aljára?


(jelenleg nicns ilyen csoda a gépemen hogy megnézzem nállad).

Nekem IE7 van a gépen. Az az én oldalam jól jeleníti meg. De a Firefox és a Chrome elcsúsztatja az oldalsávot. Nem tudok rájönni miért. Többek között ezért szeretnék rövidebb oldalakat, de ahoz egy csomó kütyüt kell kidobni. És ezért kellene a kütyüknek külön egy-egy oldal.

Na most felülírom az eredeti fájlokkal. Kiváncsi vagyok rá mit tesz.