Sziasztok!
Nem szeretek ilyet írni, ha egy étterem nem tetszik, fizetek, távozom, és soha többet nem megyek oda, azért teszem most még is, mert nem szeretném, ha hasonlóan járnátok mint én.
Van ez az oldal: http://ignitewoo.com/
Röviden:
Vettem innen egy plugint, nem jól működik, írtam nekik, hogy miért, kaptam egy automatikus választ, hogy hol nézhetem meg a ticketem, a ticket nem létezik, írtam nekik, hogy miért nem, nem válaszolnak. Egy másik srác is hetek óta írta a fórumra, hogy nem működik a pluginje, választ ő sem kapott. 50$ -ért azért nem ezt várná az ember, és az, hogy nem jól működik a plugin, az csak egy dolog.
Hosszabban:
Konkrétan a Wholesale Pricing plugint vettem meg. Egy weboldalnál szükség van rá, hogy a WooCommerce -ben lehessenek nagyker vásárlók, és ezek nagyker áron vásárolhassanak. Plugin letölt, belő, terméknél valóban ott a Wholesale (ez a nagyker angolul), meg is jelenik a nagyker vásárlónak az ár. Azt hittem, le van a gond. Igaz, nekem szükség lett volna egy nagyker akciós árra is, ezt akartam beépíteni, és ekkor láttam meg a kódot…
A legnagyobb hiba: ha a terméknek van ára, és akciós ára, akkor ha nagyker felhasználó nézi, akkor kiírja a nagyker árat, de akciósnak jelzi. Nem készült filter a woocommerce is_on_sale függvényére.
Az árakat nagyon gány módon, [pénznem . formázatlan ár] formátumban teszi ki, azaz ami rendesen 5 000 Ft lenne, az itt Ft5000.
Csak simán a woocommerce_price() függvényt kellett volna használni, és kész.
A javascriptbe bele van égetve a szöveg, át kell írni, hogy a po katalógusba berántódjon.
Hibás custom field -et ad meg, azt is hibás formátumban a regular_price -nál.
Lezáró php tag után sortörés, tudjuk mit jelent ([font=Tahoma, Geneva, sans-serif:1mjwj33i][background=rgb(255, 255, 255)]Warning: Cannot modify header information - headers already sent by)[/background][/font:1mjwj33i] warningot.
Összegezve, végül is a módosítás kész lett majd 2 óra alatt, a hibajavítgatásokra meg ráment az egész napom, mert könyékig kellett turkálnom a woocommerce pluginbe, hogy kitaláljam, mire kell hookolnom mit, hogy rendesen működjön. Tök jó, ennyi idő alatt megírhattam volna én is, direkt azért vettem meg, hogy ezt ne kelljen. Mindezt 50 dollcsiért.
A kódolási stílusról, függvény és változónevekről most nem beszélek, mert az is megérne egy misét, a lényeg, hogy végtermékként amiért fizettem is, ilyen összehányt, rendesen le nem tesztelt terméket kaptam nulla supporttal, gyakorlatilag kidobott pénz volt, ezért én azt tanácsolom nektek, kerüljétek el ezt a helyet.
Ps: ha bármivel sérteném a fórum szabályzatát, hogy ezt megosztottam, kérem töröljék a moderátorok ezt a posztot, de tényleg csak a jó szándék vezérelt, hogy más ne fusson bele ebbe (az ő forumukra is megírtam), illetve hogy kiadjam magamból a dühöt, hogy veszek valamit nem kevés pénzért ami nem működik. (ilyen plugineket - összesen nettó kb 500 sor- , 5 max 10$ -ért szoktak adni, annyiért még nem is bosszankodnék ennyire)
@lolka_bolka:
nem a kódot veszed meg itt sem, hanem -elvileg- a szolgáltatást h neked valami működni fog. ilyen esetekben(tényleg konkrétan nem működik valami ami vettem) szoktam paypal-os refund-ot kérni… szerencsére eddig 1x volt ilyen tapasztalat…
Kérj pénzvisszafizetést a supportnál. Nekem mindig visszaadták, ha gondom volt korábban (mármint más helyen, ezt nem ismerem)
a support kérdésemre sem válaszoltak, sem, hogy hol a ticketem, se kép se hang… ez bosszant. mert ha látnám, hogy ok, ferenc, sorry for the… akkor asszondom, jó.
lehet rosszul emlékszem, de mintha lenne ilyen plugin ingyenesen a woo-hoz…
Ne szívd szegény vérét mano ! 
nem vagyok én drakula
én nem találtam… nem gond, mert belefért volna a költségbe, ha nem nekem kell megcsinálnom 
Szia!
Én pedig vevő lennék erre az opcióra, immáron tőled, persze egy kis költségmegosztás mellett… Majdnem megvettem a plugint…
Sziasztok!
Én pont egy ilyen plugint keresek, van azóta működő nagyker árat kezelő plugin?