Ingyenes tárhelyt keresek weblaphoz hobi célra!

Sziasztok!

Teljesen új vagyok a WordPress, weblap szerkesztés terén. Ezért mint kezdőként olyan ingyenes webárhelyet keresek ahol úgy mond “tudok gyakorolni” oldal szerkesztést szóval meg legyen minden olyan funkció ami a wordpress-hez kelhet. Mert én nem találtam olyan tárhelyet ami megfelelő lenne.

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.: Benyo

000webhost például, bár ingyenes tárhelyek korlátozottak.

Igen, kutakodtam egy kicsit még pedig mar nagyon untam az egeszet mar eljutottam arra a pontra hogy inkabb nem is foglakozom ezzel az egeszel aztan vegul bele akadtam ebbe a 000webhost-ba.

De azert koszi a valaszod :slight_smile:

Mondjuk lehet tárhelyet rendelni 3000 Ft / félévre is egyes helyeken. Ezen árért, amúgy is csak tesztelni jó, nem rendes - éles oldalt futtatni. :slight_smile:

Persze, persze tudom, ezek csak tényleg tesztelésekre jó, élesben már jól működő stabil hely kell.

Ha egy ingyenes tárhelyen, a korlátokhoz igazítva készíted el, akkor hagyni veszed a rendes tárhely lehetőségeit amiért konkrétan fizetsz. :slight_smile:

Na jó persze ez így van, de én most úgy vélem hogy számomra megfelel így.

Amúgy mint magyar tárhelyet milyet érdemes venni ami tényleg nem drága de azért egy átlagos weblap elkészítéshez tökéletes tud lenni illetve könnyű a kezelése, nincs agyon komplikálva ?

Esetleg egy olyat amin még nincs fent a wordpress meg egy olyan amin már alapból csak pár kattintás és már működik is a wordpress.

Vannak egyes helyeken ilyen gyors, pár kattintásos telepítők, de Én a saját telepítés híve vagyok.

Ahha, jó hát kinek mi. Amúgy annyira nem nehez feltelepíteni.

 

Amúgy nem tudom de tudnál segíteni egy dologban még? A hostinger oldalára is regeltem az ingyenes részére meg van minden, elvileg fel is sikerült töltenem a wordpress-t de nem jutok el a telepítés részéhez. Rosszul írnám be az oldal címét ? vagy mi lehet ?

Szia!

Ha belefér, hogy egy domain nevet vásárolsz vagy átregisztrálsz, akkor a cPanelnek is van egy ingyenes tárhely csomagja. Minden funkció elérhető, egyedül a mérete van korlátozva 100 MB-ra.
http://ingyentarhely.eu/
Itt kattintgatással is lehet könnyen Wordpresst telepíteni.