Ingyenes-e minden WordPress-sablon?

Kedves Mindenki!

A segítségeteket kérném. Teljesen laikus vagyok honlapkészítéssel kapcsolatban, így nem tiszta számomra, hogy minden WordPress sablon ingyenes-e. Tetszik egy sablon, de nem a “Free Themes” alatt szerepel, így azt sem tudom, milyen feltételekkel használhatom, ha egy kis átalakítással ebből készítem a honlapomat.

Előre köszönöm a válaszokat.

Üdv.

laikus

Nem minden sablon ingyenes. A sablonban minden bizonnyal benne van, hogy milyen licensz vonatkozik rá. Esetleg még egy dokumentumot is beletesznek. Rengeteg fizetős sablon is létezik. Ezeket olykor fellelheted ingyenes formában is. De ennek az ingyenességét hívjuk wareznak.

Általában azért lehet látni, hogy egy adott sablon fizetős vagy ingyenes e. Legegyszerűbb ha kiválasztasz egyet és egyszerűen a sablon nevét megkeresed googleban. Hamr kibújik a szög a zsákból ha warez a sablon.

van olyan is, hogy ingyenes de lekódolják egy részét…

Köszönöm a gyors válaszokat.

Ha a http://wordpressthemesforfree.com -ról letöltök egy sablont, az akkor az oldal neve alapján mindenképpen ingyenes, igaz? Az ingyen sablon esetén meg kell-e hagyni a sablon alján levő Copyright … (a sablon neve), és a többi szöveget?

igen… de az ilyen oldalak tipikusan összelopkodnak mindenfélét…