Ingyen tárhelyen elfut-e a WordPress?

Sziasztok!

Van itthon olyan ingyenes tárhelyszolgáltató, ahol elfut a wordpress? ATW.hu-t, UW.hu-t és FW.hu-t már próbáltam, mindig valami hibát írt ki. Tud valaki segíteni ebben? :slight_smile:

Köszönöm előre is! :smiley:

Okhost.eu . Az én blogom náluk van, kitűnő szolgáltatás, gyors, stb.

Pepe: ird be ide a fórum keresőjébe az “Okhost.eu” kifejezést. Van pár infó róla…

pl: http://forum.word-press.hu/topic/3055-kis-segitseg-kellene-sablon-ugyben/page__st__20__p__35242&#entry35242

'varnyu' wrote on '2010-09-11:

Pepe: ird be ide a fórum keresőjébe az "Okhost.eu" kifejezést. Van pár infó róla...

pl: http://forum.word-press.hu/topic/3055-kis-segitseg-kellene-sablon-ugyben/page__st__20__p__35242&#entry35242

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :D

'fonix232' wrote on '2010-09-11:

Okhost.eu . Az én blogom náluk van, kitűnő szolgáltatás, gyors, stb.

Lenne egy kis gondom a bővítmény frissítés/telepítéssel. Remélem, hogy tudsz benne segíteni. Amikor frissíteni vagy telepíteni akarom, ezt írja ki - töltöttem fel róla képet:

'pepe' wrote on '2010-09-11:

Lenne egy kis gondom a bővítmény frissítés/telepítéssel. Remélem, hogy tudsz benne segíteni. Amikor frissíteni vagy telepíteni akarom, ezt írja ki - töltöttem fel róla képet:

Nos igen, egyetlen hátránya szolgáltatónak. Remélem rendesen megadtad az FTP elérést!

Ja és még annyi hogy SFTP-vel kellene próbálkozni, mert egyébként (valami rejtélyes okból kifolyólag) az oldal másképp nem hajlandó elfogadni. Így nagyon a beépített update funkció nem használható. Viszont minden egyéb remekül működik.

Ha esetleg nem magyar kiszolgáló is megfelel, akkor a SixServe az ami még nagyon nagyon jó. Teljes cPanel hozzáférés, korlátlan tárhely és sávszél, magas szkript támogatás, és még ingyen aldomaint is kapsz. Vagy ha van sajátod, akkor azt is használhatod!

Nekem a newhosting-nál vannak oldalaim. Eddig hiba nélkül futott minden.

Nos igen, egyetlen hátránya szolgáltatónak. Remélem rendesen megadtad az FTP elérést!

Ja és még annyi hogy SFTP-vel kellene próbálkozni, mert egyébként (valami rejtélyes okból kifolyólag) az oldal másképp nem hajlandó elfogadni. Így nagyon a beépített update funkció nem használható. Viszont minden egyéb remekül működik.

Ha esetleg nem magyar kiszolgáló is megfelel, akkor a SixServe az ami még nagyon nagyon jó. Teljes cPanel hozzáférés, korlátlan tárhely és sávszél, magas szkript támogatás, és még ingyen aldomaint is kapsz. Vagy ha van sajátod, akkor azt is használhatod!

Igen, így már sikerült, de az akismet frissítése után ezt írja ki: Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /var/www/blogja.net/wellnessmax/www/wp-admin/menu.php on line 235

Nem tudok belépni a bővítményekbe... :(

Na mind1, megnézem mit tud ez a SixServe. Az angol nem probléma, csak menjen rendesen a WordPress és tudjak frissíteni meg telepíteni bővítményt. :D

Lelkes amatőr: a newhosting-ot ismerem, de oda saját domain kell, nem? Vagy ott hogyan lehet ezt megoldani. Van egy domain nevem, de az már be van fogva máshova. Vagy csak egy domaint kell regizni, vagy itt is megoldható valami ingyenes domain?

Az ingyenes reginél kéri a Promotional Code-ot - amíg nem adom meg, nem enged tovább. Hol keressem ezt a kódot?

Ez mi miatt van az Okhost-nál? Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /var/www/blogja.net/wellnessmax/www/wp-admin/menu.php on line 235

Lelkes amatőr a newhosting kérdésemben tudsz segíteni?

engem tovább engedett mindenféle promóciós kód nélkül…

az Okhost-nál egyszerűen elfogyott a rendelkezésre álló memória …

'varnyu' wrote on '2010-09-12:

engem tovább engedett mindenféle promóciós kód nélkül....

az Okhost-nál egyszerűen elfogyott a rendelkezésre álló memória ...

Akkor az Okhost végleg kilőve... Melyikkel kezdted el, a Free Personal vagy a Free Professional csomaggal? én az utóbbival. És ott egy free subdomain-t választottam. És az Update Cart-nál kéri a kódot. Nem értem, akkor nekem miért?

Mind a kettőből regisztráltam egyet :smiley: :smiley: :smiley:

asszem, hogy a free profival kezdtem, ahol nincs korlátlan tárhely, de van Softacoulos …

'varnyu' wrote on '2010-09-13:

Mind a kettőből regisztráltam egyet :D :D :D

asszem, hogy a free profival kezdtem, ahol nincs korlátlan tárhely, de van Softacoulos ...

Ha ez nekem egyszer összejön... :) Csatolok egy képet, hogy meddig jutottam:

És ha megnyomod a Checkout-ot?

'psztrnk' wrote on '2010-09-13:

És ha megnyomod a Checkout-ot?

Így már sikerült! :D Kaptam valamilyen számot, azzal mit kell csinálnom - aktiválni kell valamit? Aki használja ezt a szolgáltatót: hol találom az FTP és adatbázis hozzáféréseket? Köszi! :)

nekem eddig az a szám nem kellett semmire. majd kapsz róla egy mailt is. meg kapsz egy másikat is egy idő után, amiben le lesz irva pl. az ftp elérés is :slight_smile:

nekem eddig az a szám nem kellett semmire. majd kapsz róla egy mailt is. meg kapsz egy másikat is egy idő után, amiben le lesz irva pl. az ftp elérés is :)

Köszönöm szépen a segítséget, remélem így már menni fog! :) Ezt a témát érdemes volt megnyitni, sokat tanultam belőle! :D

Pepe: ha majd rájössz, hogy a Free Personalban hogy a frászban lehet elérni a phpMyAdmint, akkor oszd meg velem is. mer hiába irom be neki a jelszót, meg se nyikkan rá és nem enged be :smiley: :smiley:

a Free Profiban nincs ilyen gond :smiley:

Pepe: ha majd rájössz, hogy a Free Personalban hogy a frászban lehet elérni a phpMyAdmint, akkor oszd meg velem is. mer hiába irom be neki a jelszót, meg se nyikkan rá és nem enged be :D :D

a Free Profiban nincs ilyen gond :D

Rendben, erre még én sem jöttem rá. :D Viszont nekem már csak egy dolog van hátra, hogy az FTP-n tudjak feltölteni. De az FTP usernevem és jelszavam sehol sem találom... Csináljak egy új FTP-t, vagy az alaphoz megtalálom az adatokat? :)

nem kaptál tőlük egy olyan mailt, amiben a következő pontok vannak?

New Account Information

Server Information

Uploading Your Website (ebben van az ftp elérés!!!)

Email Settings