Az a probléma állt elő a wordpress-es honlapomnál, hogy újra van telepítve a legújabb verzió van fent (3.5.) és ha átírom a honlap elérési címét, hogy pl. www.honlap.hu/wordpress legyen az elérhetősége hanem www.honlap.hu legyen, akkor kiírja h index of és alatta felsorolás szerűen megjelenik az ftp tárhelyen elhelyezett mappa lista.
Nem értem miért van a ez a probléma, remélem tudtok nekem segíteni!
Előre is köszönöm!
Szia,
Feltöltéskor ki kell jelölni a benne lévőket és úgy feltölteni a wordpress mappából
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
csatolok egy képet, h mi a probléma
ez jelenik meg, ha módosítom a honlap elérés címét www.honlapom.hu/wordpress-ről www.honlapom.hu-ra
Mindkét értéket átírtad (Wordpress cím és Honlap címe)?
Nem.Arra nagyon figyeltem.
Nem lehetséges hogy a index.html fájlod csinálja ezt ami automatikusan benne van a tárhelyeden? esetleg töröld azt a fájlt ha meg van
nem kell törölni. Elég, ha (amennyiben van) a .htaccess file-t módosítod ennyivel:
DirectoryIndex index.php index.html index.htm
így amennyiben egy mappában talál index.php file-t úgy azt olvassa be az index.html előtt (alapból a statikus file-okat szokás előre venni, mert lehet, hogy esetleg a php feldolgozás ki van kapcsolva a könyvtárra, így a php file nem generál kimenetet: a html file ilyenkor is feldolgozásra kerül mivel statikus…
Nincsen olyanom
Azóta új adatbázist csináltam, de a helyzet változatlan
A .htaccess rejtett fájl, kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését.
Tudom, hogy rejtett fájl, de nincsen olyanom.
En inkabb arra lennek kivancsi hogy hol modositottad az eleresi utat ? virtualhost? wpdb ? htaccess ? wp-config ? hirtelen ennyi hely jut eszembe ahol kulon kulon meg lehet oldani …
köszönöm a segítségeket, meg tudtam oldani a problémát egy újra telepítéssel