Importálási gondok

Sziasztok!

Nem nagyon szoktam segítséget kérni senkitől, mert álltalában megoldom a problémáimat. Nyilván nem azért írok ide, mert nagyon nagy programozó lennék. új vagyok a dologban…

van egy régi blogom a blog.hu oldlaon. Onnan exportfile-t lementettem a gépemre, hogy importáljam az új blogomba a régi posztokat. Na most mikor megkérdezte, hogy milyen usernéven szeretném posztoltatni a poztokat, amiket átimportáltam, akor mondtam neki, hogy hagyja a saját nevén. na itt vannak a gondok. Továbbment meg minden. Az adott user létezik is az oldalon olyan author stásuszban, mint haogyan azt kéri is a WP. Nah most látaszik is a bejegyzések fülön, hogy át van importálva 366 poszt, csak, mikor kattintok az összesre, nem jelennek meg csak azok a posztok, amiket itt csináltam az új tárhelyen. Szal nem látom őket, és nincsenek az oldalon sem. Erre tudunk valami megoldást találni, vagy mind a 360 posztot manuálisan kell, hogy átvigyem a WP-re?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv: Rolcsikah

Üdv,

Frissítsd a közvetlen linkeket. Vezérlőpult -> Beállítások - > Közvetlen linkek

Elsőnek kapcsold ki ilyen formába:

Alapértelmezett: ?p=123

Utána kapcsold be amilyen formára csak akarod.

Sajnos nem oldotta meg a problémám.

Még mindig az látszik, hogy 366(összes), 55 közzétéve, stb…

Na most még mivel nem látszanak a posztok, így nem tudom közzétenni. Valakinek valami más esetleg?

Sziasztok! Nekem is ugyan az a problémám, blog.hu-ról exportáltam majd az xml fájlt importáltam a wordpressre. Nekem is azt mutatja hogy 98 bejegyzés van, de nem jeleníti meg őket. Már kipróbáltam a fennt említett módszert, újratelepítettem a wordpress-t, de sehogyse mutatja. már a wordpressből is exportáltam és azt az xml-t próbáltam importálni, de semmi. Légyszi segítsetek! Köszönöm.

'Rolcsikah' wrote:

Sajnos nem oldotta meg a problémám.

Még mindig az látszik, hogy 366(összes), 55 közzétéve, stb..

Na most még mivel nem látszanak a posztok, így nem tudom közzétenni. Valakinek valami más esetleg?

Szia!

Én blog.hu-ról importáltam, úgy tudtam megoldani, hogy előbb áthelyeztem mindent vázlatba, kitöröltem a mysql admin-ról a bejegyzéseket (wp-post) és úgy tettem fel a frissen exportált fájlt. Remélem tudtam segíteni

nekem is ugyanez a problémám blog.hu-n. (phpmyadminban látszanak a posztok címei, a wp bejegyzések alatt pedig csak a posztok száma) az egyik blog 40, de a másik 400 posztot tartalmaz, elég fájdalmas lenne egyenként mindet vázlatba tenni.

valahol olvastam, hogy a 3-as WP-nek néha vannak ilyen gondjai importálás során, többen mondtál ott azt pl, hogy feltettek egy 2-es verziót, importálták a blogot, és minden ok volt, majd frissítették a wordpresst a legújabb verzióra.

hát nekem ez sem jött össze… :frowning:

Sajnos nekem eddig egy variáció sem sikerült. kipróbáltammind az itt leírtakat, egyik sem sikerült.

Hát ezek szerint marad a manuális bevitel. :smiley: