Importálás

Ugye, van a WP-be olyan, hogy másfajta blogmotorrol lehet beimportálni adatokat (blogpost, Blogware, Greymatter, stb.)namost, ha igy importál az ember adatokat, akkor azok a meglévők mellé kerül, vagy agyonvágja a meglévő tartalmat?

Én e107-ről álltam át (kínkeservesen!), és ott a wp-s tesztbejegyzéseim megmaradtak, miután bekonvertáltuk a e-s adatbázist…De akárhogyis: mindenféleképpen csinálj adatbázismentést, és csak utána legyél bátor!

na, öszeraktam egy tesz wp-t, és probalgattam az importalasokat.az eredeti bejegyzesek megmaradnak, az importaltakat hozzarakja. szuper :slight_smile:

blog.hu-ról letöltöttem az xml fájlomat, hogy tallózzam be wp-be?

melyik importálást válasszam?

blog.hu-ról nem tudsz importálni wp-be, magyar szolgáltatók kozul (tudtommal) csak a freeblog motorrol lehet ilyet (buzz, ami még ezt használja meg a fene tudja még mi)Az RSS importot probald ki, az talán menni fog.

sajna az sem működik :frowning:

Sziasztok! lenne egy gondom…egy regebbi wprol keszitettem egy exportot egyben minden szerzorol es kulon kulon is. igy aztan lett egy 17megas xml fileom meg sok valtozo meretu, fel megatol 3 megaig. felraktam az uj wpt egy uj szerverre,mindent beallitottam minden megy, es probaltam importalni. namost mar az szemet szurt h azt irja max 2 megas filet valaszthatok az importhoz. kiprobaltam, mi tortenik ha kivalasztom a 17megasat. ezt irta ki:

“Sorry, there has been an error.File is empty. Please upload something more substantial. This error could also be caused by uploads being disabled in your php.ini.”azutan amikor csak egy fel megasat valasztottam szinten ezt irta. minden esetben ezt irja. mit csinalok rosszul?

elore is koszonet!

ez szerver oldali beállítás, szólj a szolgáltatódnak.

koszonom. buta ingyen atws szoval akkor sztorno asszem.

atw-vel kezdődik az atwerés is :cool:

Van egy WP-ből kiexportált XML cuccosom. Ebbe vannak cikkek, stb.Azt szeretném, hogy ezeknek a dátuma mindnek egy megadott legyen. a kommentek dátuma viszont maradjon :smiley: