Egy tanácsot szeretnék kérni. Egy kedves barátom kapott egy értesítést, miszerint megszűnik az blog, ahol eddig bloggolt.
Azt tanácsoltam számára, hogy megcsinálom Wordpressben az új blogját. El is készítettem, az új blog rendben működik is, de nem tudom a régi blogból átimportálni az ottani tartalmat. Sikerült a régi blogról egy export.zip fileban letölteni a régi tartalmat.
Azonban amikor azt a wp-be importálni szeretném, akkor hibaüzenetet kapok, hogy nem fogadja el a zip-elt filet. Megpróbáltam oly módon is, hogy a zip-elt filet kibontottam és csak az entries.xml filet töltöttem fel, akkor viszont az a hibaüzenet érkezett, hogy ez nem egy helyes WXR fájl. Mit csinálhattam rosszul?
Ha csak a régi bejegyzéseket sikerülne megmenteni, áthozni az új wp oldalra, a régi kommentek és képek nélkül, az is nagy segítség lenne. A tanácsot előre is köszönöm szépen.
Amennyiben az alap importálókkal nem sikerült, akkor érdemes kipróbálni ezt a bővítményt:
https://wordpress.org/plugins/wp-all-import/
Sajnos az alapimportálókkal nem sikerült. Köszönöm szépen, ki fogom próbálni az ajánlott megoldást.