Importálás bloggerből

Sziasztok!Szeretném segítségeteket kérni. Miután a “blogger importer”-rel bemásoltam cikkeimet szeretném a képeket egy bizonyos méretre állítani főoldalon kivéve a kiemelt cikket, viszont ha megnyitom a a bejegyzést a képek eredeti méretben jelenlenek meg. Másrészt megoldható, hogy a bejegyzések ne ömlesztve kerüljenek megjelenítésre, hanem csak az első “x” karakter jelenjen meg. Utánna olvastam már a fórumban lehet nem voltam elég alapos, de már 2 napja próbálom megtalálni a megoldást. Azt hiszem ez lehet az egyik lehetséges kiindulási pont, de nemértek annyira a php-hez: Excerpt. Esetleg pluginnal kell megoldani? A fontos nekem az lenne, hogy ne kelljen minden egyes cikket átszerkeszteni egyesével, mivel 500 darab van. Olyan megoldás kellene ami egyszerre az összes poston módosítást végez.Köszönöm mindenkinek előre is a segítséget!

Ezek megoldhatóak, valóban a the_excerpt kell neked, de a megjelenésedben kell változtatni itt - ott, így ha linket tudnál adni akkor többet tudnánk segíteni.

Itt az oldal, kicsit kusza mert sok mindent még csak próbálgatok :)De legalább látható mi a probléma jelenleg:Béta oldal

Valaki? Help?

A megjelenésed kell szerkeszteni, ehhez némi html alapismeret és a codex.wordpress.org -on található információk szükségesek és Google. Vaaagy pénz, hogy lefizess. :smiley:

Hát pénzért sok mindenki megcsinálná :smiley: Azért jöttem ide fórumozni, hogy ne a pénztárcám vékonyodjon és tanuljak is valamit :slight_smile:

Adok egy kezdőlöketet: index.php-ban a the_content-et cseréld le erre: the_excerpt és akkor elvileg rövid bejegyzés lesz a kezdőlapon.

Hát eddig nem találtam sehol ezt a két bejegyzést, yootheme-t hazsnálok szerintem valahol máshol rejtőzik, ha valakinek van pár perce megadom az ftp-t meg a belépési adatokat, lekötelezne…