Mitől függ az importálható WXR file mértete??
Két WP-m van, két különböző tárhelyen. Eddig mindkettőben max. 8 mega volt az importálható méret. Most megnéztem (kiváncsiságból) és az egyik tárhelyen max. 50 megát ir, a másikon max. 128 megát :o :o
Mitől nőttek meg ennyire? És miért különbözőek? :huh:
hát például a revíziók (jegyzezek, előző verziók) ki vannak kapcsolva? azok sokat tudnak dobni rajta. Értelemszerűen a tartalom mennyisége arányos a filemérettel…
Na ezzel a reviziók kikapcsolásával olyat kérdeztél, aminek megin utána kell olvasnom 
Köszi! Most már értem.
Hát a phpMyadminba azért még ilyen szinten nem mernék belepiszkálni … Viszont épp a múlt héten tettem fel egy Delete-Revision plugint. És a blogomon megdöbbentem, amikor kilistázta a “szemetet”
Tetszik a wp-config-os megoldás 
ne félj tőle. ez csak egy kérés. a wordpress is ilyeneket küld neki. csak most megspórolsz vele párszáz sort…
Függ amúgy a cimkézéstől, és az egyedi taxonómiáktól is.
Mert most már (a kérésem nyomán) ezek is belekerültek az exportba.
bár én inkább csak mysql db-ket import exportálgatok…
:) bár én inkább csak mysql db-ket import exportálgatok..
Van ahova erre nincs mód.
Pl ha importálsz wordpress.com-on, vagy baywords.com-on.
Esetleg blog.hu-ról költözöl máshova :)
[off]hmm… szerinted használok ilyesmit? :P[/off]
[off]a blogol.hu-n meg semmilyen lehetőség nem volt :)[/off]
na az azért pofátlanság… még backupnak se…
Ott a backup az imátkozás … hogy ne vesszen el az emberek esetleg több éves cumója. Vagy a havi arcivumból mentegethet az ember a gépére egyenként html file-ként …
Azért nandal ilyenkor elbeszélgetnék, hogy hogy is van ez…
Nyilván így akarják védeni magukat, hogy ne költzözzenek el a júzerek.
De ez akkor is gáz.
[off]Én elég sokszor beszélgettem már vele, több ügyben is … néha azért kellett mailt irni, mert szét volt csúszva a blogol főoldala a css miatt. Ha nem irt egy user mail, akkor nem igazán vették észre … Ott van egy lehetőség Nap képe jelölésre, nagyon sokan szerették. Kb. 2 hónapja nem jó. Meg sorolhatnám …[/off]