import közben errorol

Importálok a leírás szerint wordpressből wordpressbe, mert nincs meg a php-admin belépési kódja és a helye se tehát nem érem el…, szóval máshogy nem tudnám megoldani. Exportálás rendben ment, visszaállítottam az alapértelmezett közvetlen linkelést, még a fotókat is töröltem mindenhonnan a szerverről. Letöltöm az xml-t. Bemegyek a másikba installálnám és ezt írja ki:A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /var/www/vhosts/blabla.bla/httpdocs/blabla/wp-content.Ezzel mit lehet kezdeni? nincs semmi az xml fájlban megnéztem, ami a wp-content-re mutatna.

möhe. hát nézd már meg a wp-config.php-t, ott van benne a phpadmin belépési kódja! :stuck_out_tongue:

kódja igen, nem írtam le részletesen de a helye nincs meg a szerveren. nem tudom hol van… :frowning:

Nem értem mi ez a gúnyolódás, ha nem tud valaki segíteni miért okoskodik bele. mellesleg .htaccess probléma volt.

Megoldottam végül.De komolyan mp33portal nagyon rendes hogy igyekszel de folyamatosan felületes sületlenségeket mondasz.

Azért phpMyAdmin elérésnek nézz utána mert elég sok “varázslathoz” kell :slight_smile:

szerintem kifejezetten hasznos, ha nem csak pluginnal tudsz pld mysql dumpot végrehajtani… sql importot meg csak azzal tudsz, tehát…

Ez jogos, és az én oldalaimnak tudom mindenféle elérhetőségét, de - csak feleslegesnek tartottam a hosszú magyarázkodást - ez egy haver oldala ahol besegítek csak barátilag. Mivel ő analfabéta minden ilyenhez, ráadásul elkeverte az e-maileket, amiket a szolgáltatója küldött, de a szolgáltató legközelebb csak hétfőn elérhető (ügye rendelkezésre állás 0-24ig 99,9% - duma :smiley: ), gondoltam addig megpróbálom bizonyos információk hiányában is megoldani. Ez végül sikerült is, de nem az itt kapott válaszokból, amint fent is olvashatók, nem a kérdésre adott válaszok, mert ügye arról lövése sem volt egyiküknek sem, hogy a valódi kérdésre mi a válasz.3 kérdést tettem fel idáig ezen a fórumon, abból 1-re kaptam pár értelmetlen nagyzolás után korrekt és használható választ.Ha később valaki megtalálja ezt a fórumot, mert hasonló problémákba ütközik íme a megoldás:
  • Állítsa 777-re a jogosultságát átmenetileg a wp-content könyvtárnak (majd import után vissza 755-re)

    ha nem segít:
  • csináljon a gépén egy “htaccess” nevű fájlt txt editorral, hagyja üresen vagy ha egyedi bejegyzés elérési útat is akar választani akkor tegye bele azt a scriptet, amit a wp kér. Töltse fel a szerverére, a publikus részbe értelemszerűen, majd nevezze át “.htaccess” -re.

luxusdisco

nem érdemes felhúzni magad.

Jópár kérdésem van nekem is megválaszolatlanul. Lehet, hogy senki sem tudja a megoldást.

Ezen nem lehet segíteni, sajnálkozni pedig felesleges. De pld ha közölted volna ki a szolgáltató akkor lehet, hogy kiderítjük neked a phpMyAdmin elérését…

Amúgy grat, hogy sikerült önerőből megoldani a gondot :slight_smile:

A jogosultságkezelés sajna nem jutott eszembe…

Kedves luxusdisco!Ha Te nem tudod a valódi kérdést, nem adsz támpontot, akkor honnan jött volna a helyes megoldás? :slight_smile:A válaszokban pedig nem nagyzolás van, hanem segítőkészség. Segítségkérés után a segítő kézre csapni nem elegáns dolog…Köszönjük, hogy a megoldást közzétetted az utókornak is.