IMAP vagy POP3?

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) IMAP vagy POP3? című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: IMAP vagy POP3?]

A cikk kitünő felvilágosítást adott részemre, köszönöm!

Szia ! Én egy 64 éves ember vagyok akibe nagyon nehezen megy bele a számítógép tudománya. 5 éve vettem egy Laptopot. És azóta ha találkozok olyan hellyel a Webe -en ahol nagyon fontosan kapcsolatba akarok lépni valakivel és írok neki levelet - aztán amikor elküldeném a levelet elbukom amikor azt kéri tőlem a rendszer,hogy adjam meg a POP 3 -t vagy az IMAP -ot. Mert nem tudom,hogy,hogy kell megadni - mondjuk az IMAP -ot és nem tudom tovább küldeni a levelem ! És letörlöm azt amit akartam az illetőtől és távozom. Jó hülye találmány ez a POP 3 -om vagy az IMAP. Miért nem elég csak írni egy e - mail -t és azt fogadni és válaszolni rá ? Légyszíves válaszolj nekem mert már nagyon fáradt vagyok a számítógéptől. Köszönöm szépen. Üdvözlettel a Némo kapitány Szia !

Kedves Némo Kapitány!

Most mi a csuda válaszra gondolsz? :slight_smile:
Nagyjából egyidősek vagyunk, ezért tudom, hogy hátrányunk a mai nemzedékkel szemben - e tekintetben is - óriási és behozhatatlan.

Ha egyszer működik a leveleződ, akkor soha többet nem kérdezi meg tőled semmi, hogy válasszál fiók-metódust. Valamit megkevertél. :wink:

Ha nem megy a leveleződ, akkor kérd meg a szolgáltatódat, vagy a szomszéd fiatal srácot/csajt, hogy állítsa be neked, aztán soha többé ne piszkáld a rendszert.