ImageManager megint

Szervusztok!

A helyzet az, hogy feltettem egy wp-t almappába. Ezzel nincs is gond, működik. A fent említett Per Soderlind’s ImageManager plugin azonban nem. Valami gondja lehet a path-szal. Most az ikonra klikkeléskor ezt írja ki:

Code:

Warning: main(): Unable to access files.php in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/ImageManager/classes/imagemanager.php on line 9

Warning: main(files.php): failed to open stream: No such file or directory in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/ImageManager/classes/imagemanager.php on line 9

Fatal error: main(): Failed opening required 'files.php' (include_path='') in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/ImageManager/classes/imagemanager.php on line 9

Elvileg a jogosultságok rendben vannak. A base image directory ez:

Code:

/disk/raid3/s/z/szeplakterv/wp/wp-content/uploads/

A /classes/ mappában ott van a files.php

Az imagemanager.php 9. sora ez:

Code:

require_once('files.php');

Mégsem működik.

Szóval nem értem. Tud valaki segíteni?

Köszönettel:

SPétör

Egy lépés előre…

Időközben mással is próbálkoztam és pl. az FCK Editor esetében is ugyanez (hasonló) a probléma:

Code:

Warning: main(): Unable to access deans_fckeditor_class.php in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpressc/deans_fckeditor.php on line 27

Warning: main(deans_fckeditor_class.php): failed to open stream: No such file or directory in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpressc/deans_fckeditor.php on line 27

Fatal error: main(): Failed opening required 'deans_fckeditor_class.php' (include_path='') in /disk/raid3/s/z/valami/wp/wp-content/plugins/fckeditor_for_wordpressc/deans_fckeditor.php on line 27

Szóval nekem úgy tűnik, hogy valami esetleg a path-szal lehet... De mi?

SPétör

Szervusztok!

A fent említett problémával nem jutottam dűlőre, de azóta újabb pluginek is ugyanezt a hibát produkálják. (persze, mert újabbakkal is kísérleteztem)

Valami a jogosultságok beállításával lehet…

Egyáltalán mi kellene nekik? 755?

És mivel lehet az almappákkal együtt egyszerre átállítani?

SPétör