Image shop plugin


#1

Sziasztok,Segítséget szeretnék kérni. Fotós honlaphoz olyan pluginra lenne szükségem, ahol a megrendelő ki tudná választani a róla készült fényképekből, hogy milyen méretből mennyit szeretne (tehát nem egy olyan képvásárló plugint keresek ahol fizetés után letölthetőek a megvásárolt képek) és ez a lista megrendeléskor eljut hozzám. A shop része nem is lenne fontos, a nagyobb hangsúly a kiválasztáson van.

Hosszas keresgélés után ilyet találtam ami pont megfelelne, de nem működik rendesen.https://xparkmedia.com/plugins/image-store/Ahogy olvasom a hozzászólásokat, nem csak nekem nem megy.

Fontos lenne, hogy egy galériában minden kép alatt meg lehessen jeleníteni a változatokat, többet méretet is lehessen a kosárba tenni egy képből.

Ha csak egy bizonyos webshophoz van ilyen az sem baj, még nincs beüzemelve shop, így nem lenne gond.Létezik ilyen bővítmény ami működik is?Köszönöm előre is!

Üdv,

Alex


#2

Nem lehet azt megcsinálni, hogy az adott fotót, mint terméket töltöd fel, és odaírod, hogy db/pénz?


#3

Nagyon sok fotó van, felhasználóként 8-10, felhasználó pedig több száz. Pont most próbálom, mert ez jutott eszembe nekem is, de nem hiszem, hogy menni fog.

#4

Miért ne menne? Bármelyik megoldást választod, akkor is fel kell vinni valahogyan azokat a fotókat, nem? :slight_smile:


#5

Kedves Alex.
Nekem is pont ilyen pluginre lenne szükségem!
Sikerült már megoldást találnod?