Ilyen sablont keresekIlyen kinézetű sablonokat vagy sablon gyűjteményeket keresek!


Fix szélességű, bár a rajból nem látszik.

Ehhez hasonlóak is jók, azt még át tudom alakítani, de hagyományos blogstílusú lapot nem.

Sőt egy ilyen még jobb lenne, amelyiknél az első 1-2 cikk képe nagyobb. Leírásból is meg tudom csinálni, ha valaki mellékli hogy mit kell a css-be tenni és az index.php template file-ba.

ez minden ilyet tud: http://bavotasan.com/downloads/magazine-basic-24-now-available/

korábban használtam, nem is értem, hogy alapból miért nem ilyen minden sablon :smiley:

Demó: http://demos.bavotasan.com/?wptheme=Magazine%20Basicbár itt a demó oldalon nem látni, de tényleg össze vissza rakosgathatod a kezdőoldalon a cikkeket.

Első cikk a legnagyobb, a köv. kettő kisebb, alatta meg hármasával.

Vagy az első kettő nagy…, vagy az első négy nagy… ahogy csak akarod, össze vissza állíthatod.Sőt, arra is képes, hogy az oldalsó menüsávot (sidebar-t) jobbra vagy balra teszed, sőt, akár mindkettőt egyszerre megjelenítheted.

Mondom, minden tud.

Fejlesztők: http://themes.bavotasan.com/our-themes/basic-themes/magazine-basic/1 “hátránya” volt (most nem tudom hogyan működik), hogy lefordítottam a sablont / a weblap részét, erre jött egy sablon frissítés, és eltűnt minden magyar szöveg, helyette angol lett. Kezdhettem elölről. Ez az a fajta sablon, amit folyamatosan fejlesztenek!

És persze ingyenes.De hogy látom, itt: http://bavotasan.com/category/downloads/

több más sablon is van ilyen “magazin” stílusban, de azokat nem próbáltam (akkoriban még nem is volt), de azt hiszem hamarosan kipróbálom őket.

Köszönöm a segítséget. Ez nagyon jó kiinduló alap lesz nekem.

Közben én is találtam egyet, kirakom ide hátha más is épp ezt keresi:

http://wordpressthemesbase.com/view/606.html

Ez alapból hibás, mert /page/2 … n+1 ig lapokat kérve mindíg ugyanazt a kezdő oldalt adja (nem lehet lapozni) De ezt a sort kicseréltem erre és most jó lett.

Ha van még hasonlótok, osszátok meg, mert szeretnék az itt ajánlottak legjobb tulajdonságait összegyúrva egy professzionális, hibátlan sablont készíteni.!

Hibás a link.

Itt is találsz jó pár ingyenes magazin wp sablont

Sziasztok!

Én olyan sablont keresek amiben a látogató több lehetőség közül választhat hogy milyen dizájban óhajtja megtekinteni a weboldalt.

Van ilyen a wp-ben mert a php fusion-ban már láttam ilyesmit.

Köszi

grafitty: ilyen sablont nem tudok, de olyan plugin van, ami lehetővé teszi a témák közötti váltásthttp://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=theme+switch&sort=

Köszönöm szépen, kipróbálom!!! :slight_smile:

Igeeeeeeen, pont erre gondoltam!!!

:slight_smile: Pusziiiii!!

szivesen :smiley:

Újabb apró probléma merült fel, mégpedig az, hogy az adott sablont szeretném többféle dizájnnal átalakítani, és hogy azok közül lehessen majd választani, de az kevés, ha csak más nevet adok a sablonmappának. Hol mit kellene még átírni, hogy külön sablonként jelenjen meg? Remélem érthető voltam :slight_smile:

fogalmam sincs, hogy nálad működne-e … de egy próbát tettem az én sablonommal. letöltöttem ftp-vel, átneveztem a könyvtárját, becsomagoltam zipbe és bennről feltelepitettem … működött … :unsure:magam is csodálkoztam rajta :smiley:

Sikerült, egyszerű volt, csak a stíluslap tetején a nevet kellett átírni :smiley:

akkor van öröm :wink:

jaja :smiley: