Így fordítunk mi, avagy a WP 2.6 fordítás margójára

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Így fordítunk mi, avagy a WP 2.6 fordítás margójára című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Így fordítunk mi, avagy a WP 2.6 fordítás margójára]

Köszönöm az említést! :slight_smile: Igen, nagyon fontos az az 0.01% is (komolyan), de részemről is teljes tisztelet DjZoNe felé, szép munkát végzett. Korábbi fordítási tapasztalataim alapján nekem nagyon nem tetszett pár hiányossága a fordítási rendszernek (ami vagy részben a WP.org hibája, vagy csak nem ismerem még eléggé?), ezen, és ezzel együtt a kommunikáción szerintem még sokat lehet majd javítani. A mostani fordításban is látok még rengeteg apróságot, de így is hatalmas mennyiségű meló van benne, és sokkal jobb lett, mint bármelyik eddigi változat.

Én is gratulálok, és jelezném, hogy szívesen beszállok a csapatba (most úgy tűnik, lesz rá időm is, ha áll a heti egy óra) :slight_smile:

Hali!
Nekem a magyar verzió állandóan valamilyen header hibaüzit ír ki… az angol nem. Hmmm?

Zoli, megírom a regisztrált mailcímedre a részleteket :slight_smile:

Gábor, a “valamilyen header hiba üzit” jellegű dologgal nem tudunk mit kezdeni, sajnos. De ha küldesz egy pontos hibaüzenetet, akkor ránézek.

Andris !

Azt jó olvasni, hogy “sokkal jobb lett, mint bármely eddigi változat”, de a “látok még rengeteg apróságot” kitétel nem örömteli. :frowning:
Beszéljük meg, hogy hol, aztán javítsuk ki ! Közelítsünk a tökéletes felé ! - már csak azért is, mert a következő verziónál - feltehetőleg - kevesebb munkánk lenne, és az azt is jelentené, hogy villámgyorsan kiadható lesz a fordítás. (Meg nem utolsó sorban a jelenlegi felhasználók még nagyobb örömét szolgálnánk vele… :))

Zoli !

Ebbe jól beleugrattunk, mi ? :slight_smile: DjZoNe már rá is csapott az ígéretedre, és köszörüli az e-mail-író készletét. :wink:
A heti egy óra olyan lesz, mint a WP 5-lépéses telepítése; minél többen leszünk, annál könnyedebb lesz ! És nem fog fájni… :slight_smile: :slight_smile:

Nagyon jó látni, hogy ilyen jó kis magyar wp közösség van :slight_smile:

Oksa, várom a kifent mailt :slight_smile: de ugye tényleg nem fog fájni?

fgy: írtam egy emailt, de jobb lenne valahol közösen, de nem üzengetéssel megbeszélni a kisebb-nagyobb problémákat.

Szia András!

E-mail megjött, válasz ment! :slight_smile:

A válasznak ez a része a Közösségre is tartozik, mert úgy gondolom helyesnek, ha megismerik az elképzelésünket, gondolatainkat.

A többit meg megbeszéljük egyéb kommunikációs eszközökkel: füstjelektől a Skype-ig, hajrá!! :slight_smile: :slight_smile:

András, Győző és Zoli mindhármatokat meghívtalak a levelezőlistára :slight_smile:

Én már ott is vagyok - köszi a meghívást!

Gyerekek! Akkor most hány levlista is van? Mert én nem igen kaptam mostanság egy levelet sem a listára.

SX, van a WordPress Team listája, meg van most a fordítói lista :slight_smile:

Köszi szépen!!!

Egy kicsit más:

A Simple:Press Forumot nem tudjátok, hogy ki fordítja? Mert én a phphoz csak kevésbé értő emberke, szeretnék olyan forumot használni, amit nem kell buherálni, hanem plug-inként csak fel kell raknom és be kell kapcsolnom… Nem tudom ezek a bridge-ek hogyan működnek (mit hova miért kérdések merülnek fel bennem, vagy hogy egyik jóbarátomat idézzem:" Kiültek az arcomra a kérdőjelek!") :slight_smile: Ha valaki tud válaszolni, előre is köszi!

“Először nézz aztán kérdezz…” előző kérdésem semmisnek tekintendő! :smiley:
De a wp fordításért tényleg nagy köszönet jár. (na meg a fórum fordításért is!)

Én egy nagy köszönetet szeretnék ezúton küldeni az illetékeseknek, hogy ekkora lelkesedéssel dolgoztatok azért, hogy minél előbb összeálljon a magyar WP.

További sok sikert.
T_H

Gratulálok a fordításhoz. Bár én sajnos feltelepítettem az eredeti angolt amikor kiirta, hogy vannak új frissítések. Azóta vesződök manuálisan javítgatom az átirni valót. Angol tudás nélkül igen csak nehézkesen megy. Még mindig van pár dolog amivel nem bírkózok meg.
Rálehet ereszteni ezt a magyarítást csak úgy, tudom mentés nélkül nem ajánlott a fájlokat nem cserélhetm le? Adatbázis mentéshez nem nagyun füllik a fogam.
Ja és azokat a képeket hogy rakjátok be? Bíztos meg lehet valahol találni leírva, mindezt, de ha esetleg valaki válaszol akkor megkimél egy csomó keresgéléstől

Köszönöm előre is a várható pozitiv válaszokat.

Sok sikert és rengeteg eredményes Blog telepítést!

apu