<iframe> videó beillesztés

Sziasztok!Lenne egy nagy problémám. Felügyelek egy wordpress oldalt, ahova több ember ír cikket. A problémám a következő lenne. Sokszor kellene egy-egy cikkbe videót beilleszteni, főként a youtube-ról, de előfordul más forrás is. Ez nekem megy is, forráskód nézetben beillesztem az

  • mindenki admin rangban van, tehát a lehetőségek egyformák
  • FCK editor áll rendelkezésre, bár előtte más volt és azzal sem ment
  • a wordpress több honlapot futtat, azaz többfelhasználós rendszer, 6 aloldallal (nem tudom ez számít-e ebben az esetben)
  • a hálózatban én vagyok a szuperadmin, a többiek egy-egy honlap adinjai    Hirtelen ennyi. Nem tudom a fentieknek van-e bármi köze a cikkíráshoz, de hátha.

    A videóbeillesztést megoldottam pluginnal, de nem akarom agyonpluginolni az oldalt, főleg ilyen egyszerű dolog esetében.

    Juteszembe, nem csak az

elnézést, hogy kétszer jelent meg a bejegyzés. úgy néz ki, este remegett a kezem.

Smart Youtube plugin.

Csak egy “v” betűt kell beszúrniuk a videó url címébe és azt a bejegyzésbe másolni. Hálózatban is működik.

Köszi!Igen, jelenleg ez a plugin van fent, működik is rendesen. A gondom az, hogy ezzel ha jól tudom, csak youtube-os videókat lehet beszúrni, nekünk meg adott esetben több, más forrásból származó videót is kell használni. A másik gond vele, hogy csak az admin felületről lehet a videó méretét változtatni. Ha lehet is atribútumként megadni, az a srácok nem nagyon fogják használni. Nem nagyon van ráállva a gondolkodásuk az ilyenre. Nagyon jó írók, de a kódolás távol áll tőlük, ez meg már annak számít nekik.

Szóval mindenképpen használnunk kell az -et, ezt külön kérték. A másik ok, hogy engem is zavar, hogy van egy probléma és nem tudom megoldani.Szóval kösz a tippet, egyelőre ezt használom és keresem a megoldást.

csinálj shortcode-ot a sablonba és kapd el, sablonba rakd be :slight_smile:


'hgrg' wrote:
csinálj shortcode-ot a sablonba és kapd el, sablonba rakd be :)

ŐŐ, szóval a sablonba tegyem be az cuccot és ehhez készítsek egy shortcode-ot? hmm, megpróbálom.


Bár a gond az, hogy az kódot beteszik a srácok a cikkbe, benne is marad, csak valamiért nem jelenik meg a videó a cikkükben. Ha valakinek a nevében bejelentkezek és megpróbálom úgy betenni, akkor nekem sem megy. Csak ha a saját nevemmel jelentkezek be, akkor tudok -et használni.


Sajnos a többiek nem érik be kevesebbel, csak az -mel. Ne kérdezzétek miért, nem tudom. De ezt a shortcode dolgot kipróbálom. Köszi!