IE vs Wordpress érdekesség

Sziasztok!Az IE eddig is tudott érdekes dolgokat művelni,de a mostani mellbe vágott…www.wordpress.ingatlan-hitel.hu az oldal, egyenlőre teszt-fejlesztés alatt. Viszont IE alatt,ha rábökünk egy menüpontra félig “eltűnik” a css…DE ha nyomsz egy frissítést,akkor már jó! Erre mondjon valaki ésszerű magyarázatot!

IE 7-tel, nálam, nem jött elő ilyen probléma, csak nagyon lassan töltődik be. FF3-mal gyorsan bejön, és semmi gond nem látszódik.

Tehát nem csúszik e a lábléc ha pl a “ház” kategóriára ráböksz és nem változik meg a betűméret?:o (Csak mert 2 egymástól különböző gépen IE7nél előfordult)

De, most így, hogy mondod: megváltozik a háttérszín, az alsó léc felett egy fehér csík jelenik meg, és a betűk kisebbek lettek (IE7).

A frissítéskor eltűnik, majd a következő frissítéskor előjön - szép, szabályosan (ebben legalább következetes az IE, csak nem tudom miért.Ugyanez a próba FF3-mal nem mutat eltérést.

Hm akkor a te IE-d m ég jobb mint az enyém…az csak egyszer hibázik :smiley: mármint hiába ütöm az f5öt, marad a jó utána…de ha ugyan arra a pontra bökök akkor kezdődik előről…