IE probléma

Sziasztok!

Telepítettem a wp blogot, nincs is vele problémám, gyönyörű stb… egy kivétellel.

IE nem tudja megnyitni. Egy sima kis blogról van szó, de a látogatóim fele még IE-t használ…

Átbogarásztam már a forumot is itt, de nem igen találok infót róla.

Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném!

Azért az elérhetőségét a honlapodnak megadnád ? Hátha könnyebb lesz segíteni… :wink:

Persze:)

Bocsánat:)

http://blog.vimizo.hu

Pontosan milyen verziójú IE alatt nem megy?

Én megnéztem IE 5.5,6,7el és mindegyikkel ment (5.5 alatt nincs középre igazítva…) Firefox 2,3 ill Opera 9.5

:slight_smile:

További sok sikert az oldalhoz nekem tetszik… … attól eltekintve hogy valahogy lemaradt az blog oldalad aljáról a powered by Wordpress és a főoldalad aljáról a powered by drupal! …:mad: :rolleyes:

Persze magyaríthatnád a témát meg hasonlók, de ez a blogshowra tartozik majd ha esetleg bemutatod

Köszönöm hgrg, kedves vagy hogy segítettél:)

Most nálam is működik, de 2 napig nem akart:( pedig most sem állítottam semmit át.

Lehet csak ide kellett jönnöm:)

Blogot köszi:) Témák adottak hozzá:) Most is itt nyüzsögnek.

Pár napja ismerkedem a wp-el, van egy konyhai-receptes oldalam, megpróbálom wp-re tenni, mert szimpatikus nagyon.

Mégegyszer köszönöm a segítséget!

Nagyon szívesen, de ha lehet az alkotókat tiszteljük meg vele, hogy legalább nagyon piciben kitesszük alulra hogy az ő segítségükkel készült…

Nos, ezt nem gondoltam volna. Nem kifejezetten IE hiba, de rá is vonatkozik.

Épp most csiszolom a fumax.hu/fumax -ot, és FF3-on szétesik, ami FF2-n tökéletes!!!

Ilyet még nem pipáltam.

Ráadásul hajnal óta bújom a css-t és a php fájljait, és sehogy sem jön össze, pedig az nálam ritka…

Ezért is írom, hogy ha valakinek lenne ötlete, mi a fészkes pitypangzsongás lehet a buktatója a dolognak, ne habozzon mint a szappan, hanem válaszoljon hamarjában…

És igen, IE alatt is a jobboldal csíkja lefittyen, de ez a legkevesebb, ez szerintem a FF3-as megoldásakor javulni fog.

na en beleneztem

elegge kusza divek elrendezese az nekem, de te tod, masik, hogy ha a center divnek adok szelesseget akkor maris jo

a 340px magas spacer kicsit furcsa

- ilyet meg hasznalnak?

meglatasom hogy tul van bonyolitva az oldal felepitese, egyeld ki a dolgokat

(=

ha lenne időm megcsinálnám.

mint mondtam időhiány, ezért kivételesen egy publikus témát alakítottam át olyanra, ahogy szükséges volt…

de úgy látom nem úszom meg az átrágást, pedig jó lenne! :wink:

ToRokZoli: minden létező helyen kipróbáltam, hogy megadom a center szélességét, de egyik sem működött.

te melyiknél és hol cserélted le?

style.css (line 939)

div#center {

background-image:url(images/bg_center.gif);

background-repeat:repeat-x;

float:left;

margin:0px;

padding:0px;

width:530px;

}

igy nalam ok

nagyon nagyon köszönöm szépen. tényleg működik.

egyébként “itt” is jártam tegnap a sorbapróbálgatás során, de nem tudom miért, csak 902-vel tesztelgettem…

szóval kösz szépen még egyszer!!!

Szervusz Mano !

Az alján, a Régi- és Új kiadványok összecsúsztak, meg a “Page 1 of 5” magyarításáért is tehetnél valamit…:wink:

Szerintem pont akkor írtál, amikor épp csináltam az oldallapozást! :wink:

IE 6 alatt a jobb oldali sávom lecsúszik a többi böngészőben , magasabb verzióban nincs gond, tud valaki nekem segíteni? Köszi előre is.

www.interfish.hu

Igen igen, ilyenem nekem is volt.

Valahol hiányzik egy DIV-ed lezárása.

Túrd át a témád php-it, hogy hol hiányozhat!

Köszönöm! Remélem megtalálom, mert idegesítő…

IE developer toolbar a barátod :slight_smile:

http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=E59C3964-672D-4511-BB3E-2D5E1DB91038&displaylang=en

Következő volt a probléma: A postokban elhelyezett képek szélessége nagy volt így széttolta az oldalt, levettem a méretet és láss csodát. Köszönöm indenkinek a segítséget. Fától az erdőt…

Ah, igen, ez eszembe sem jutott, és persze meg sem néztem az oldalt! :smiley:

Én az ilyen css-ből állítom, van rá megoldás, hogy bármekkora képet be lehet rakni, de megjelenítésnél maximalizálni fogja a méretét, és így nem tolja szét az elemeket! :stuck_out_tongue: