Sziasztok!
Telepítettem a wp blogot, nincs is vele problémám, gyönyörű stb… egy kivétellel.
IE nem tudja megnyitni. Egy sima kis blogról van szó, de a látogatóim fele még IE-t használ…
Ãtbogarásztam már a forumot is itt, de nem igen találok infót róla.
Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném!
Azért az elérhetőségét a honlapodnak megadnád ? Hátha könnyebb lesz segíteni…
Pontosan milyen verziójú IE alatt nem megy?
Én megnéztem IE 5.5,6,7el és mindegyikkel ment (5.5 alatt nincs középre igazítva…) Firefox 2,3 ill Opera 9.5
További sok sikert az oldalhoz nekem tetszik… … attól eltekintve hogy valahogy lemaradt az blog oldalad aljáról a powered by Wordpress és a főoldalad aljáról a powered by drupal! …:mad: :rolleyes:
Persze magyaríthatnád a témát meg hasonlók, de ez a blogshowra tartozik majd ha esetleg bemutatod
Köszönöm hgrg, kedves vagy hogy segítettél:)
Most nálam is működik, de 2 napig nem akart:( pedig most sem állítottam semmit át.
Lehet csak ide kellett jönnöm:)
Blogot köszi:) Témák adottak hozzá:) Most is itt nyüzsögnek.
Pár napja ismerkedem a wp-el, van egy konyhai-receptes oldalam, megpróbálom wp-re tenni, mert szimpatikus nagyon.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
Nagyon szívesen, de ha lehet az alkotókat tiszteljük meg vele, hogy legalább nagyon piciben kitesszük alulra hogy az ő segítségükkel készült…
Nos, ezt nem gondoltam volna. Nem kifejezetten IE hiba, de rá is vonatkozik.
Épp most csiszolom a fumax.hu/fumax -ot, és FF3-on szétesik, ami FF2-n tökéletes!!!
Ilyet még nem pipáltam.
Ráadásul hajnal óta bújom a css-t és a php fájljait, és sehogy sem jön össze, pedig az nálam ritka…
Ezért is írom, hogy ha valakinek lenne ötlete, mi a fészkes pitypangzsongás lehet a buktatója a dolognak, ne habozzon mint a szappan, hanem válaszoljon hamarjában…
És igen, IE alatt is a jobboldal csíkja lefittyen, de ez a legkevesebb, ez szerintem a FF3-as megoldásakor javulni fog.
na en beleneztem
elegge kusza divek elrendezese az nekem, de te tod, masik, hogy ha a center divnek adok szelesseget akkor maris jo
a 340px magas spacer kicsit furcsa
meglatasom hogy tul van bonyolitva az oldal felepitese, egyeld ki a dolgokat
(=
ha lenne időm megcsinálnám.
mint mondtam időhiány, ezért kivételesen egy publikus témát alakítottam át olyanra, ahogy szükséges volt…
de úgy látom nem úszom meg az átrágást, pedig jó lenne!
ToRokZoli: minden létező helyen kipróbáltam, hogy megadom a center szélességét, de egyik sem működött.
te melyiknél és hol cserélted le?
style.css (line 939)
div#center {
background-image:url(images/bg_center.gif);
background-repeat:repeat-x;
float:left;
margin:0px;
padding:0px;
width:530px;
}
igy nalam ok
nagyon nagyon köszönöm szépen. tényleg működik.
egyébként “itt” is jártam tegnap a sorbapróbálgatás során, de nem tudom miért, csak 902-vel tesztelgettem…
szóval kösz szépen még egyszer!!!
Szervusz Mano !
Az alján, a Régi- és Új kiadványok összecsúsztak, meg a “Page 1 of 5” magyarításáért is tehetnél valamit…
Szerintem pont akkor írtál, amikor épp csináltam az oldallapozást!
IE 6 alatt a jobb oldali sávom lecsúszik a többi böngészőben , magasabb verzióban nincs gond, tud valaki nekem segíteni? Köszi előre is.
www.interfish.hu
Igen igen, ilyenem nekem is volt.
Valahol hiányzik egy DIV-ed lezárása.
Túrd át a témád php-it, hogy hol hiányozhat!
Köszönöm! Remélem megtalálom, mert idegesítő…
IE developer toolbar a barátod
http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=E59C3964-672D-4511-BB3E-2D5E1DB91038&displaylang=en
Következő volt a probléma: A postokban elhelyezett képek szélessége nagy volt így széttolta az oldalt, levettem a méretet és láss csodát. Köszönöm indenkinek a segítséget. Fától az erdőt…
Ah, igen, ez eszembe sem jutott, és persze meg sem néztem az oldalt!
Én az ilyen css-ből állítom, van rá megoldás, hogy bármekkora képet be lehet rakni, de megjelenítésnél maximalizálni fogja a méretét, és így nem tolja szét az elemeket!